Гра Говорить Анжела кішка - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Любите грати в дочки-матері? Обожнюєте ігри про тварин? Подобаються історії про гламурної кішці Анжелі? Тоді запускайте гру Говорить кішка Анжела і допоможіть мамі впоратися зі своїм неслухняним карапузом. Вам належить пограти в хованки з іграшками: відшукати всі до одного, а також проявити себе хорошим лікарем, щоб подбати про здоров'я малюка. Спробуйте все зробити правильно, щоб мовцем котяче сімейство було щасливо.

    Гра Говорить Анжела кішка

    Гра Говорить кішка Анжела: сімейна обитель

    Гра переносить нас в будинок нашої пухнастою героїні кішки Анжели. З попередніх версій ігор ми знаємо, що мовець кіт чудово розбирається в моді і стилі, а ще у неї відмінний смак. Тому не дивно, що вона підібрала гарний інтер'єр для свого житла і створила затишок і зручність у всьому. Зараз ми в дитячій кімнаті її дитини. Оскільки це дитячий, то вона вирішена в барвистих тонах.

    На стінах шпалери радісного оранжевого кольору, заряджає позитивом і енергією. З ними добре гармонує узголів'я ліжка малинового кольору. На ліжку лежать подушки з відбитками котячих лапок, а бузкове покривало вкрите сердечками. На стінах багато навісних поличок приємного салатного кольору. На них зручно розкладати численні іграшки кошеня Анжели, щоб вони не створювали безлад. Над ліжечком карапуза на стрічках висять різнокольорові висульки: осьминожки, рибки, зірочки. На підлозі стоїть справжня ігрова скарбниця, повна всіляких плюшевих ведмедиків, говорять ляльок і клоунів і т.д. Відразу видно, що мовець кішка Анжела дуже хороша мама — не шкодує коштів на розваги своєму синочкові. Над ліжком висить портрет улюбленого Тома.

    Гра Говорить кішка Анжела: місія знайти іграшки!

    Сьогодні один із звичайних днів в сімействі Анжели. Мовець кіт як завжди сидить вдома і доглядає за своїм кошеням. Малюк Анжели справжній пустун і постійно розкидає свої іграшки. А коли збирається знову пограти, гірко плаче, нарікаючи, куди ж вони зникли. Так і зараз. Бачите, як вередник вже надувся?

    Натискайте в самому низу екрану на велику котячу лапку, щоб почати гру. Мовець кошеня просить вас відшукати його іграшки. І матуся Анжела, відома як мовець гламурна киця, теж сподівається на вас в грі.

    Іграшки розкидані в таких місцях, що доведеться добре пошукати, щоб їх виявити. Речі, які потрібно зібрати, вказані в меню в прямокутному віконці в самому низу екрану. Наводитесь білою стрілкою з допомогою мишки і знімайте осьминожку з підвісних бирюлек. Потім лізьте на шифоньєр за качечкою. Тепер відкладаємо подушку і відшукуємо зелену гребінець говорить кішки. В ящику з іграшками загубилася брязкальце, за шторками на підвіконні — бузковий слоненя. Тепер заглянемо в шафу. Тут відразу знайшовся плюшевий зайчик.

    Гра Говорить Анжела кішка

    Попрацюємо лікарем!

    Оскільки ребятенок говорить кішки Анжели дуже любить тягнути що потрапило в рот, то в нього постійно болить животик. І нічого дивного, адже на речах і на немитих руках повно мікробів, які провокують кишкові захворювання. Тепер синочок Анжели сидить засмучений і не говорить, бо йому нездужається. Проявіть у грі свої медичні таланти і виступіть лікарем. Беріть з полички слушалку і обстежте малюка. Тепер беріть ватний тампончик, змочуйте його зеленкою і продезенфицируйте йому подряпини на лапках, які він отримав під час активних ігор. А зараз потрібно зробити дитині в грі укольчик. Щоб карапуз перестав плакати, натискайте на великі червоні губки, так матуся кішка Анжела його поцілує. Намагайтеся в грі — і малюк, і говорить кішка будуть щасливі.

    .