Гра Одевалка для дівчат

    Проходження

    Опис Гри

    У цій грі одевалка ви наряджає симпатичну дівчину. Вона прийшла в торговий центр, щоб поповнити свою колекцію суконь, спідниць, блузок, штанів, намист, сережок та інших речей, які так люблять сучасні модниці. У спеціальному віконці вибору пропонується безліч різноманітних речей. Станьте дизайнером і підберіть для дівчини найбільш підходящі елементи стилю.

    Пускайте в політ свою творчу фантазію!

    Гра Одевалка для дівчат містить кілька категорій вбрання, аксесуарів, прикрас, взуття. Щоб переключатися між ними, клікайте на іконки, розташовані у верхній частині вікна вибору. Так будуть з'являтися цілісні сукні або окремі блузки-спідниці, з яких можна скласти костюм, набори колготок і бриджів, легкі туфельки, різна біжутерія, сонцезахисні окуляри, модні сумочки. Достатньо одного кліка на вподобану вам річ, щоб вона тут же виявилася одягненою на фігуру ігровий героїні. Другий клік по тому ж об'єкту, прибере його з створюваного образу.

    Як і в реальному житті, в цій грі велике значення для створення стилю має зачіска дівчини. Тут виходить зробити її блондинкою, брюнеткою, шатенкою, активувати волосся навіть з бузковим відтінком, використовувати відрізняються типи укладання. Дивно, наскільки серйозно стан волосся впливає на загальне враження від людини. Гра Одевалка для дівчат навіть пропонує починати дизайнерське творчість саме з перукарського відділу, і вже на основі зазначеної вами зачіски підбирати одяг.

    Можна рекомендувати одними з перших надягати на дівчину сукні. У грі зібрана непогана колекція моделей, і щоб переглянути їх усі, треба натискати стрілки, розташовані з боків від віконця вибору. З такими речами героїня одягалки може сміливо попрямувати і на світський раут, для чого підійдуть розкішні бальні сукні, і на танцювальну вечірку, де знадобляться джинси і яскраві блузочки.

    Якщо вибрано коротке платтячко, під ним непогано будуть виглядати напівпрозорі кольорові колготки або бриджі. Так як в ігровому світі панує літо, то і взуття одевалка зібрала відповідну – симпатичні босоніжки і невеликі туфельки.

    Гра Одевалка для дівчат

    Багато залежить від дрібниць!

    Додаткові аксесуари, пропоновані грою одевалкой для дівчини, багато в чому залежать від вже підібраного основного наряду. Як думаєте, чи добре буде виглядати синя сумочка разом з довгим чорним платтям? А чи підійдуть до жовтої блузці і червоної мереживний спідниці темні окуляри з рожевою оправою у формі сердечок? Пам'ятайте, що в питаннях стилю немає строгих правил, і, можливо, ваші сміливі експерименти допоможуть придумати зовсім нові дизайнерські ходи, які потім вийде успішно застосувати у власному іміджі!

    У грі одевалка виходить створити дійсно велике розмаїття нарядів. Секрет цього – в умінні сполучати окремі речі в гармонійну композицію. Дуже значимо також використання дрібних деталей. Бантик або невелика стрічка у волоссі, намиста на шиї, сережки у вушках і браслетики на зап'ясті зможуть привнести особливий шарм.

    .