Гра Одевалка в школу для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Для різних життєвих ситуацій варто використовувати відмінні костюми. Не будемо ж ми одягати шкільну форму на дружню вечірку або йти в бальному вбранні на урок математики! Гра Одевалка в школу для дівчаток на прикладі показує, що у виборі певного костюма треба враховувати, де і як він буде використовуватися. Тут дівчинка-героїня стоїть в класній кімнаті, а поруч з нею зібрані блузки, спідниці, жилетки, панчохи, туфлі, сумки та інші речі.

    Гра Одевалка в школу для дівчаток

    Придумайте ідеальну шкільну форму!

    Часто у школярів взагалі немає вибору, в якому одязі їм відвідувати заняття. Вчителі або батьки висувають суворі вимоги щодо обов'язкової формі, і від них не виходить занадто відступати. У найбільш прогресивних школах учням дається невелика свобода вираження в одязі своїй унікальній індивідуальності – там дозволяється надягати на уроки костюми різних кольорів і покроїв, хоча вони і не повинні виходити за рамки певних норм.

    Так відбувається і у віртуальному навчальному закладі, який відвідує героїня цієї гри одевалки. У неї є свобода вибрати з декількох варіантів спідницю, з'єднати її з різними блузками, доповнити вийшов костюм стильним бантиком або краваткою. Всі ті речі, які школярка може застосовувати у своїй авторській шкільній формі, зібрані на ігровому екрані поруч з її фігурою. Дівчинка стоїть біля шкільної дошки, тому вам буде легко представити свою модель безпосередньо під час уроку.

    Щоб одягати дівчинку, треба підхоплювати речі курсором миші і перетягувати їх у відповідне місце. Одяг сама собою надівається на школярку, а вам залишається тільки оцінювати, наскільки гармонійним виявляється вийшла композиція. Дуже добре під час гри не тільки одягати в школу дівчинку на екрані, а й уявляти, начебто вибираєте шкільну форму для себе. Яку б вам хотілося одягнути спідничку? Яка блузка буде і красивою, і зручною на заняттях? Звичайно, створити вбрання на екрані комп'ютера недостатньо, щоб отримати його в реальному світі і вже тим більше почати носити його в школу. Але така гра розвине почуття стилю і зможе дати цікаві ідеї для доповнення власної форми.

    Створюйте цілісний образ

    Іноді буває, що якась окрема річ виглядає чудово сама по собі, але опиняючись в з'єднанні з іншим одягом, стає зовсім непривабливою, та ще й псує загальну композицію. Тому граючи в Одевалку в школу для дівчаток, варто оцінювати елементи форми не окремо, а вже в цілому образі дівчинки.

    Причому впливати не загальне враження від вашого дизайнерського творчості будуть навіть дрібні деталі, такі як колір браслета, забарвлення краватки. І вже звичайно зовнішність дівчинки сильно залежить від її зачіски. Розробники гри намалювали школярку в стилі аніме – вона навіть вчить японську мову, адже на дошці написано слово на ньому. Пропоновані відтінки і укладання волосся теж відповідають іміджу аніме-героїні. У грі є і темно-червона, бузкова, рожева шевелюри. Крім того дівчинку виходить зробити яскравою блондинкою або жагучою брюнеткою.

    Гра Одевалка в школу для дівчаток

    Саме з вибору зачіски може початися гра Одевалка в школу для дівчаток. Відштовхуючись від отриманого стилю, ви підберете найбільш відповідний костюм.

    Не зупиняйтеся на досягнутому

    Одягалки хороші тим, що в них вдається створювати безліч різних нарядів. Навіть коли за умовами гри ми робимо тільки костюм в школу, для дівчинки на екрані можна буде нафантазувати дуже багато вбрання. Для цього треба доводити до завершення кожну форму, а потім змінювати її на свій розсуд.

    .