Гра Модниці для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Природна краса людини не може бути підмінена косметичними засобами або навіть чудовою одягом. Найкращий імідж виходить створити, коли стиль костюмів та макіяжу лише підкреслює природні достоїнства дівчини. З таким підходом треба наносити косметику і на себе – постаратися побачити особливості своєї зовнішності, зрозуміти, який макіяж буде гармоніювати з ними. Найчастіше занадто багато барвників або надмірно яскраві кольори не прикрашають людину, а надають його зовнішності щось штучне. Те ж стосується і одягу. Коли вона дуже химерна, незручна для самої людини, це ламає приємне враження від нього в очах оточуючих.

    Щоб освоїти тонке мистецтво створення макіяжу та підбору одягу, можна вдатися до допомоги цієї онлайн одевалки та салону краси. Гра Модниці для дівчаток представила відразу дві героїні. На стартовій сторінці одна дівчина показана, як довговолоса блондинка з блакитними очима, а друга, як шатенка з короткою зачіскою і очима незвичайного рожевого кольору. Ці елементи зовнішності вдасться змінити, використовуючи зручні дизайнерські інструменти. Але такий вид героїнь може стати основою, від якої слід відштовхуватися, створюючи для дівчат новий імідж.

    Спочатку подбайте про особу, потім підбирайте одяг

    Першим етапом ігри Модниці для дівчаток буде нанесення макіяжу. Ви побачите обличчя ігровий героїні, відбите в невеликому дзеркалі. На трюмо викладені різні види косметики. Клікаючи на них, ви побачите доступні кольори. Одного кліка по вподобаному вам відтінку достатньо, щоб змінити колір брів, вій, тіней, помади, рум'ян. Спеціальна іконка відповідає за зміну відтінку очей – модниця в грі одягає кольорові контактні лінзи.

    Закінчивши з косметикою, переходите до одевалка. Тут гра Модниці для дівчаток дає різні варіанти блузок і кофтинок, спідниць і брюк, шкарпеток і колготок, взуття, стильних аксесуарів і дорогоцінних прикрас. Завершивши роботу над зовнішністю однієї героїні, переходите до тих же етапів гри з іншою дівчиною. Для неї пропонуються інші речі.

    .