Гра Одевалка принцес для дівчаток

    Проходження

    Опис Гри

    Ігрова героїня здатна перетворитися в одну з популярних мультиків принцес. Щоб визначити, ким саме вона стане, варто насамперед відкрити у віконці вибору доступні варіанти зачіски. Тим, хто дивився Діснеївські мультфільми, швидко стане зрозуміло в кого перетворюється персонаж – активуєте рожеві волосся і бачите перед собою Аріель, включаєте русяве, і дівчина перетворюється в Белль з «Красуні і чудовиська». Так само створюється Білосніжка, Рапунцель і Попелюшка.

    Для кожної героїні гра Одевалка принцес для дівчаток пропонує відповідні наряди. Це пишні бальні сукні, деякі з яких виконані у стилі певного мультфільму, а інші створені, просто дуже красивими. Найкраще в одевалка спиратися на власну творчу фантазію, а не на образи з мультиків!

    На ноги дівчини одягаються яскраві туфельки. У руки їй дається який-небудь симпатичний предмет: дизайнерська сумочка або чарівна паличка. Як і для звичайних дівчаток, так і для принцес можна підібрати намиста і сережки. А ось дорогоцінна тіара буде підкреслювати королівський статус ігрових героїнь.

    Погравши в одевалку принцес для дівчаток один раз, завантажуйте її знову, щоб створити образ іншого казкового персонажа!

    .