Гра Аніме одевалка для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    персонажі Аніме відрізняються особливими виразами осіб. Їм часто малюють великі очі, маленький ніс, а форма їх рота позначає різноманітні емоційні стани. Героїня цієї гри одевалкі для дівчаток створена саме в аніме стилі. І це стосується не тільки її самої, але й тих нарядів, які пропонується на неї приміряти.

    Дрібні, але важливі деталі зовнішності

    Гра Аніме одевалка для дівчаток добре показує, яке значення для зовнішності мультяшних персонажів мають дрібні деталі. Спробуйте, наприклад, змінити вираз очей ігровий героїні! Для цього треба клікати на бічні стрілки, розташовані поруч з написом «eyes» (очі) – ви побачите, як дівчинка стає радісно-захопленої, то суворої, хитрої, то майже готової вибухнути плачем. Одне і те ж обличчя може виглядати зовсім інакше! Посилити ефект виходить, якщо підправити відтінок райдужної оболонки – доступні кольори зібрані у невеликій панелі, праворуч від напису «очі».

    Гра Аніме одевалка для дівчаток

    Зовнішність аніме дівчата також серйозно змінюється, якщо ви створюєте для неї іншу зачіску і фарбуєте волосся в новий колір. Робиться це за тим же принципом, що і зміни очей: стрілочку поруч з написом «hair» і палітра праворуч від неї. Помилуйтеся на зовнішність героїні гри Аніме одевалка для дівчаток з пишними бічними хвостами, спадаючими на плечі прямими пасмами, симпатичною короткою стрижкою. А коли волосся стають червоними, жовтими, зеленими або фіолетовими, то дівчинка здається цілком готової для участі в аніме-мультику.

    Цілісні костюми і авангардні рішення

    Одяг в цій грі зібрано зліва від аніме дівчинки. Щоб переглянути всі доступні блузки та спіднички, слід клікати на бічні стрілочку поруч з віконцем вибору. Як і в багатьох іграх одевалка, окремі речі тут можуть становити цілісні костюми – вони чітко відповідають один одному за кольором. Наприклад, надягніть на ігрову героїню чорно-червону блузку з відкритими плечима і широкими рукавами. А серед спідниць ви помітите відразу три варіанти, зроблені в тому ж стилі. Відтінки в них залишаються тими ж, але фасон трохи відрізняється.

    Те ж стосується і інших наборів блузка-спідниці. Вибираєте для дівчинки блакитну сорочку з завязывающими стрічками і мереживними оборками, а для нижньої частини тіла приміряєте то коротку, то пишно-довгу спідницю такого ж кольору і дизайну.

    У своїй творчості не варто обмежуватися лише «правильними» костюмами. Особливо якщо справа стосується аніме одягалки – адже героїні цих ігор цілком непогано виглядають в незвичайних поєднаннях кольорів і фасонів. І такі авангардні рішення цілком відповідають їх стилю! Чи сподобається вам, наприклад, віртуальна дівчинка в чорно-білій спідниці і рожевій блузці?

    Гра Аніме одевалка для дівчаток

    Створений костюм гра Аніме одевалка для дівчаток пропонує доповнити красивими панчохами, підходящою взуттям та різними стрічками у волоссі. Гортайте доступні варіанти цих речей у відповідних вікнах вибору і надягайте їх на героїню одягалки лише одним кліком.

    Придумайте мультяшну роль для ігрової героїні

    В аніме-мультфільмах зовнішність персонажів багато розповідає про їх характер і про їх ролі в показываемой на екрані історії. Бандити мають злі вирази осіб і відповідну одяг. У позитивних героїв часто відкриті, світлі обличчя, яскраві, милі вбрання.

    Коли ви граєте в Аніме одевалку для дівчаток, можна пофантазувати про те, ким стала б героїня в якому-небудь мультфільмі, коли на ній надіті відрізняються шати. Бути може, у вас навіть вийде придумати власний мультяшний сюжет!

    .