Весільна гра одевалка для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Для багатьох дівчат весілля є дуже важливою подією в житті. Тому підбору сукні, фати, коштовностей і букета приділяється багато часу. Навіть в комп'ютерних одевалка весільна тематика залишається дуже популярною. У них нам пропонується створювати вбрання для різних персонажів, використовуючи предмети всіляких стилів. Весільна гра одевалка для дівчаток показує, що навіть дівчата з королівської сім'ї дуже серйозно ставляться до майбутньої церемонії укладення шлюбу. Природно для весілля принцеси підбираються найкращі речі!

    Весільна Гра одевалка для дівчаток

    Спочатку займемося особою

    Спочатку гри ми наносимо на принцесу Ірен косметику. Розробники створили дійсно великий вибір доступних відтінків, так що вам вийде практично без обмежень проявляти дизайнерську фантазію.

    Праворуч від дівчини знаходиться вікно вибору косметичних засобів. Ті поділяються на тіні для повік, туш, помаду, рум'яна, і в кожному пропонується вісім відтінків. Клікаєте на потрібний колір, і він тут же виявиться на обличчі ігровий героїні.

    Існують різні погляди на те, яким повинен бути весільний макіяж. Нерідко на наречених наносять неприродно насичену косметику, що підходить далеко не для всіх типів особи. Набагато гармонійніше виглядають пастельні відтінки, які лише підкреслюють природну красу. Спробуйте додати експеримент в ігрову весільну одевалку для дівчаток, і подивіться, як змінюється враження від імені принцеси при нанесенні косметики різного ступеня насиченості.

    Вибираємо весільну сукню і не забуваємо про деталі

    Мабуть, всі наречені мріють про те, щоб виглядати на весіллі бездоганно. І часто основна увага під час створення образу приділяється сукні. Хтось віддає перевагу класичний білий колір і пишні спідниці. Комусь більше подобаються незвичайні колірні рішення і унікальні крої. Весільна гра одевалка для дівчаток прагне запропонувати що-небудь підходяще для всіх дівчат! Тут є по-справжньому розкішні білі сукні, широкий і вузький крій спідниць, наповнені коштовностями вбрання і строгі сукні, жовта, бузкова і фіолетова одяг для принцеси-нареченої. Не обмежуйтеся переглядом весільних суконь у вікні вибору, а краще милуйтеся ними на ігровий героїні – буває, що сукня на людину виглядає зовсім інакше, ніж на вішалці або манекені. До того ж, воно повинно гармоніювати з вже нанесеним макіяжем.

    Важко уявити собі наречену без фати. Ось і на принцесу Ірен у весільній одевалка можна одягти цей аксесуар – тут є і довгі покрови на всю голову і легка невелика фата зі складною конструкцією з білого пір'я. Зверніть увагу, що фата сильно змінює враження і від сукні, і навіть від зовнішнього вигляду нареченої! Те ж стосується й зачіски дівчата.

    Коли основні компоненти вбрання нареченої підібрані, приступайте до інших, не менш важливих деталей: туфельок, сережках, ожерельям, прикрасам у волосся, святкового букету.

    .