Гра одевалка Поні

    Проходження

    Опис Гри

    В прекрасному мультсеріалі «Дружба – це диво» розповідається про життя маляток-поні. Однією з основних героїнь тут є єдиноріг Сутінкова Іскорка. Саме її ви побачите на екрані відразу після запуску гри. Але користуючись інструментами цієї одягалки, ви зумієте перетворити Іскорку і в Рарити, і в Райдугу Деш, і в Пінкі Пай, і в інших мультяшних персонажів. Особливо цікаво не повторювати вже готові образи, а створювати власний, використовуючи елементи різних поні.

    Гра Поні одевалка пропонує зручні іконки, розташовані зліва і праворуч від конячки. Вони змінюють деталі зовнішності. Клікаєте на одну, і шерстка поні стає зовсім іншою. Клікаєте на іншу, і перетворюється грива і хвіст магічного тварини. Таким же чином в грі замінюється відтінок очей, наноситься на бік конячки симпатичний малюнок, вплітається в волоссячко красива стрічка, підставляється або забирається ріг, приміряється на поні сорочка або блузка, спідниця, гетри, шкарпетки, черевики. Так як події мультфільму проходять в різних місцях чарівної країни, то і в одевалка можна перемістити героїню в іншу локацію. Для цього достатньо натиснути спеціальну кнопку, і ваша поні виявиться то у фруктовому саду, то в бібліотеку, то на дитячому майданчику.

    Як і інші одягалки, ця гра цікава безліччю доступних варіантів одягу і зовнішнього вигляду головної героїні. Поні буде виглядати зовсім інакше, якщо ви всього лише вибрати нову укладання хвостики з гривою, надягнете на неї окуляри і приміряєте яскраву футболочку. Коли ви створите повністю готовий образ однієї поні, можна буде натиснути на кнопку оновлення в нижньому меню і повернутися до зображення Сутінкової Іскорки, щоб розпочати фантазувати над зовнішністю ще однієї конячки. Так в одевалка поні виходить грати в придумування нових героїв мультика.

    .