Гра Зимова одевалка для дівчаток

    Проходження

    Опис Гри

    Настала зима і для ігрової героїні це стало приводом для внесення змін в свій імідж – вона хоче зробити собі новий макіяж, підібрати іншу зачіску і приміряти підходящі для холодів вбрання.

    Косметика у грі представлена дуже широкою палітрою відтінків. Тут є багато квітів олівця для брів, тіні для повік, туш для вій, рум'яна, помади. Крім цього в окремому кольоровому наборі зібрані контактні лінзи, змінюють райдужну оболонку очей, і тональний крем, затемнює або освітлюючий шкіру всього тіла.

    Після нанесення макіяжу, починається безпосередньо гра Зимова одевалка для дівчаток. На екрані з'являються доступні варіанти пальто, курточок, светрів, колготок, брюк, спідниць, шарфів. Клікайте на вподобану річ, щоб подивитися, як вона буде виглядати на героїні гри. Таким же чином на її ноги взувають високі чоботи, зимові черевики, зручні туфлі.

    Грати в зимову одевалку для дівчаток особливо цікаво з використанням дрібних, але важливих аксесуарів. На дівчину можна надіти коштовні сережки і намисто, дати їй в руки модну сумочку. Не забувайте також і про активації нової зачіски – укладання і колір волосся серйозно впливають на загальний образ персонажа зимової одевалки.

    .