Гра Макіяж, манікюр, зачіски для дівчаток

    Проходження

    Опис Гри

    Схоже, героїня цієї гри веде нездоровий спосіб життя, нехтуючи фізичними вправами і кушая винятково шкідливу їжу, начебто тортів і смаженого м'яса. Наслідки дуже швидко відбиваються на її шкірі. Гра Макіяж, манікюр, зачіски для дівчаток показує, як лице дівчини покрилось хворобливими плямами, прищами, стало просто негарним.

    Щоб виправити це, у віртуальному салоні краси наносять на клієнтку різні косметичні маски, лосьйони, використовують очищаючі креми. Такі дії можуть швидко зробити ефект на дівчаток – головне, щоб ті виправили свою поведінку і усунули причини проблем!

    На першому етапі гри вам треба у всьому слідувати рекомендаціям комп'ютерної програми – брати курсором миші виділені об'єкти і використовувати їх на обличчі дівчини.

    Очистивши шкіру, ви продовжуєте гру у відділі макіяжу. В ньому можна клікати на кілька палітр і змінювати колір брів дівчини, її вій, губ, повік, щік. Спеціалізовані контактні лінзи змінюють відтінок очей. Тут ігровий макіяж, манікюр і перукарня для дівчаток дають свободу для творчості – ви застосовуєте в образі героїні ті кольори і форми, які вам найбільше подобаються.

    Потім дівчину можна зробити руденької, коротко стриженої брюнеткою, блондинкою з волоссям до плечей. У вікнах вибору одягалки є стрілочки для гортання всіх доступних речей. Натискаєте на них, і бачите набір прикрас, шарфики, блузки, спідниці, колготки.

    .