Гра Перукарня на оцінку для дівчаток

    Проходження

    Опис Гри

    Гра Перукарня на оцінку для дівчаток показує спочатку зображення з готової зачіскою. Вам слід запам'ятати всі деталі: довжину волосся, їх колір, тип укладки, використовувані в макіяжі кольору. Потім той же образ треба повторити, не користуючись ніякими підказками і намагаючись виконати завдання за максимально короткий термін.

    Перш за все ви проводите обрізку пасм. Беріть перукарські ножиці і клікайте ними на шість частин шевелюри – від цього копиці волосся стануть менше. Необхідно дотримуватися симетричність, адже рідко яка дама бажає носити на голові нерівну зачіску.

    На наступному етапі гри на волосся наноситься фарба. Вибираєте потрібний відтінок і кліками наносити колір на пасма – для дівчаток, які грають у віртуальні перукарні, така процедура буде цілком знайомої. Завершує роботу з волоссям їх укладання. Беріть або заколочки, або круглу гребінець і задіюєте їх у різних частинах шевелюри.

    Нанесення косметики завершує гру Перукарня на оцінку для дівчаток. Тут вам треба чітко вказати відтінок шкіри ігровий героїні, колір рум'ян, тіней, помади. Спеціальні контактні лінзи змінюють райдужну оболонку очей.

    Оцінку за ваші старання гра дає лише наприкінці – вам нараховуються бали за укладання і колір волосся, за точність при виборі косметики і за швидкість виконання завдання.

    .