Гра Ангели і демони

    Проходження

    Опис Гри

    Буває, що кохання об'єднує, здавалося б, протилежних істот. Можливо, в цьому є сенс, так як ці двоє закоханих доповнюють деякі якості один одного, разом створюючи чудове, бездоганно гармонійне єднання. Приблизно таку ситуацію показує гра Ангели і демони. Виявляється, прихильники сил добра і зла не завжди ворогують між собою. Іноді між ними спалахує іскорка істинної любові.

    Зараз симпатична дівчинка-янголятко збирається на побачення з хлопцем-демоном. Вона прагне постати перед ним у всій красі, але ніяк не може визначитися, яке плаття надягти, яку зачіску вибрати, якими прикрасами доповнити свій образ. Створити унікальний імідж для прекрасною ігровою героїні?

    Гра Ангели і демони дає для цього дуже зручні інструменти. У правій частині екрана відображаються всі доступні в цій одевалка речі. Вони поділяються на кілька категорій, які активувати виходить, клікнувши на спеціальні круглі іконки. Так в основному віконці вибору з'являться стилі зачісок для янголятка, різнокольорові німби, сяючі над її головою, симпатичні сережки, ланцюжки з дорогоцінними кулонами, браслети, туфельки.

    Особливо заслуговують уваги в грі Ангели і демони набори суконь і крил. Адже саме ці компоненти стануть основою для створюваного вами образу. Наряди ангела зроблені з переважанням світлих тонів, а крила в неї виключно білі. Мабуть, так по-особливому красиво відтіняє чорний костюм закоханого в неї демона.

    .