Гра Бродилка Друзі Ангелів

    Проходження

    Опис Гри

    Любите захоплююче фентезі на нетлінну тему добра і зла? Обожнюєте ігри, в які можна постріляти з лука? Завжди хотіли відправитися в повне пригод подорож по чарівним світах і прославитися героєм? Тоді запускайте фантастичну гру бродилку Друзі ангелів.

    Сюжет гри малює нам душетрепещущую картину. Тільки уявіть, що високо-високо в небесах, де мешкають у райському світі і спокої друзі ангели, сталася страшна катастрофа. Жахливі демони, які раніше панували в пеклі і мучили душі грішників, вирвалися на волю. Під ватажком свого Князя пітьми вони пішли війною на чарівний небесний світ. Добрі друзі ангели не змогли в грі бродилки стримати цей жахливий натиск зло. Фентезійна країна друзів була поглинена злом і заповнена чортами. Повелитель нечисті розставив скрізь монстрів-охоронців, а також наставив пасток.

    Ви в грі виступаєте відважним сміливцем ангелом, який вирішив скинути окупантів і звільнити друзів з полону. Озброєний одним лише цибулею і спритністю він сам оголосив війну нечисті. Допоможіть ангела світла перемогти служителів темряви, щоб знову з друзями жити в своєму раю! Стріляйте — «X», стрибайте — «Z». Подвиги чекають!

    .