Гра Магазин одягу і взуття для дівчаток

    Проходження

    Опис Гри

    Покупниця в ігровому магазині дуже терпляча і повністю довіряє консультанту – вона готова приміряти будь-які штани, блузки, куртки, туфельки і інші речі, принесені їй продавщицею. А що саме буде вдягатися на клієнтку, вирішуєте ви! Треба лише вказати вподобаний предмет і до нього одразу ж попрямує працівниця бутіка. Коли вона візьме товар у руки, вам слід натиснути на обслуговується дівчину, і обрана одяг незабаром буде надіта. Так гра Магазин одягу і взуття поєднує в собі відразу два жанри – торгівля і одевалка.

    Вибір товарів в бутіку достатній, щоб повністю одягнути дівчину і навіть провести з нею фотосесію – коли клієнтка буде готова, направте її в демонстраційну кімнату. Можливо, вона чекає підказки подружок-радників або прагне постати у всій красі перед коханим хлопцем. При бажанні, можна сфотографувати створений наряд і роздрукувати знімок на принтері!

    Покупниця не готова піти з магазина тільки з одним набором одягу. Їй потрібно багато нарядів на різні випадки життя, і вона буде рада, якщо ви складете їй кілька яскравих комплектів. Пробуйте нові поєднання речей, дорогоцінних прикрас і навіть симпатичних паричков.

    .