Гра Друзі ангелів Раф і Сульфус

    Проходження

    Опис Гри

    Любите ігри на уважність? Подобаються захоплюючі карткові головоломки? Обожнюєте мультик про друзів ангелів? Тоді запускайте гру Друзі ангелів: Раф і Сульфус і спробуйте розгадати картковий пасьянс.

    Фентезійні персонажі «Play Press»

    Дивовижних друзів ангелів придумала Симона Феррі для коміксів «Play Press». Пригоди героїв так захопили публіку, що про друзів вирішили зняти цілий мультсеріал, а потім і масу ігор.

    Сюжети ігор і мультиків малюють нам дивовижний фентезійний світ, в якому високо в небесах мешкають ангели і демони. Небожителі спускаються на Землю, щоб на практиці осягати свою майстерність. Покликання друзів ангелів: бути зберігачами людей і надихати їх на добрі діяння. Демони ж повинні спокушати людей, підбиваючи їх зробити погане.

    Головними героями гри про вірних друзів ангелів виступають Раф і Сульфус. Перший є лідером ангелів світла, а другий — ватажком демонічної угруповання. Дівчина-ангел добра і романтична, а демон — безжалісний хлопець-поганець. Раф і Сульфус постійно ворогують між собою.

    Як грати

    Перед вами розкладені карти сорочкою вгору. Відкривайте їх і запам'ятовуйте друзів, зображених на картинці. Вам потрібно підібрати пару до кожного зображення. Ця гра — відмінний спосіб розвинути уважність і зміцнити пам'ять.

    .