Гра Лучники на двох

    Проходження

    Опис Гри

    Колись лук зі стрілами був одним з основних знарядь людини. З ним люди ходили на полювання, його використовували у кривавих війнах. Зараз стрільба з лука стала екзотичним хобі та видом спорту. Зазвичай стріли запускають в круглі дерев'яні мішені, практикуючи влучність стрільби з дальньої відстані. Але гра Лучники на двох пропонує не тренування, а можливість постріляти в що стоїть на відділенні противника.

    Стріли запускаються по черзі. В одиночному режимі вашим суперником буде керувати комп'ютерна програма. Якщо ж грати на двох, то обидва стрільці контролюються однією мишею. Досить затиснути ліву кнопку, щоб активувати систему прицілювання. З її допомогою задається кут пострілу і сила натягування тятиви.

    Влучні попадання в грі знижують запас життєвої енергії жертви і дають бонусні бали на рахунок стрілка. Переможцем раунду стає той, хто изрешетит стрілами суперника і повністю позбавить його сил (спочатку у двох лучників по 100 очок здоров'я).

    Дуже зручно в своїх пострілах орієнтуватися на політ попередньої стріли – показники сили натягу тятиви і кута запуску відображаються у верхньому меню. У нових раундах гри двоє лучників будуть стояти на іншому віддалі, що змушує по-новому виробляти систему прицілювання. В одній ігровій сесії для досягнення успіху вам дається обмежена кількість стріл.

    .