Гра Лицарі на двох

    Проходження

    Опис Гри

    Лицарі в цій грі розділяються на чотири класи. Це воїн, ніндзя, чернець, священик. Кожен з них володіє особливими показниками здоров'я, бойової енергії, магічної сили. При створенні героя можна додати йому додаткову перевагу, зразок гармонії, успіху, могутності, зосередженості. Це посилює різні здібності персонажа.

    Опинившись на полі битви, лицарі здійснюють ходи по черзі. Коли настає ваша черга, треба нанести атакуючий випад, захисні дії, викликати силу фокусування або застосувати магію. То ж здатний робити і супротивник. Переможцем стане той, хто знизить до нуля здоров'я ворога.

    Гра Лицарі на двох вимагає творчого підходу. Тут не вийде виграти, постійно застосовуючи атаку! Нападу знижують бойовий запас енергії і її треба поповнювати захистом або фокусуванням. Буває, що у суперника більше здоров'я або він здатний зцілюватися, і тоді вам буде потрібно хитрість, щоб перемогти такого ворога.

    Грати в лицарі на двох можна по мережі інтернет з бійцями з різних куточків світу. В онлайн режимі є битви з тренованими воїнами. А також битви з новими лицарями. Крім цього тут пропонується режим одиночної кампанії, де ви розвиваєте свій персонаж, борючись з поступово посилюються лицарями. А також парний поєдинок для двох гравців на одному комп'ютері.

    .