Гра Баскетбольні голови на двох - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Це перша частина аркади про спортивні голови. Відбивайте м'яч з допомогою голови і постарайтеся закинути його в корзину.

    Це 3 частина гри про спортивні голови, однак якщо перші дві частини оповідали нам про футбольних змаганнях, то тут розробники, вирішивши, що ця ідея себе вичерпала, придумали щось нове і більш цікаве, подивившись в бік інших видів спорту! І гра в баскетбольні голови — доказ того, що у них вийшло! Приголомшливий геймплей, повторює футбольну серію, однак отримав цікаві зміни чекає на вас!

    На початку нам запропонують один з двох режимів гри, одиночний і на двох. Що стосується колективного режиму, то тут все просто — вибираємо персонажів для себе і супротивника, вибираємо поле, а також режим суддівства (на час або на кількість набраних очок). В одиночному режимі нам запропонують вибрати свого персонажа, після чого зіграє їм з 10 іншими головами, є знаменитостями, а точніше, зірками баскетбольного світу! Перемігши суперників ви зможете отримати кубок за першість у чемпіонаті і відкрити для колективної гри нових персонажів.

    З розділу з вибором суперника, ви можете перейти в інструкцію, де розповідається про основні бонуси, які з'являються на полі. Щоб отримати бонус, вам потрібно влучити в нього м'ячем. Якщо м'яч потрапив в бонус від вашої подачі, то його ви отримуєте, якщо від подачі суперника — то він. Потрібно також зазначити, що далеко не всі бонуси позитивні, є ще негативні і нейтральні (впливають на хід гри і поле). А ще вас буде доступний розділ досягнень, які потрібно постаратися виконати.

    Геймплей

    Гра баскетбольні голови славиться дуже легким і інтуїтивним управлінням — стрілки або WASD відповідають за пересування, пробіл за удари рукою. Всі раунди бувають двох видів — або на час, або на кількість набраних очок. У випадку з часом, найчастіше вам дається одна хвилина, але на останніх рівнях тривалої змагання може досягати і 3 хвилин. У випадку з окулярами, все буває по-різному, але найчастіше вам потрібно, як і у колективному режимі, заробити 15 очок. Причому, за різні кидки, буде даватись різна кількість очок: якщо ви потрапили з боку противника 2, а якщо зі свого боку 3!

    .