Гра Людина-павук 3 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Гра Людина-павук 3 — гостросюжетна бродилка за мотивами третьої частини супергеройським кіноепопеї про Спайдер-мені. Азарт, адреналін, сплеск гострих відчуттів сплелися в цьому вибуховому коктейлі для справжніх героїв, яким не слабо прийняти виклик, кинутий силами вселенського зла. У цій грі ви в ролі Людини-павука будете рятувати свою кохану з лап Венома і Гобліна, ризикуючи власним життям.

    Герой з «паучьими» талантами

    Швидкий, спритний, витривалий чоловік з унікальними паучьими талантами, змушує тремтіти в страху все світове зло. Хто ж цей диво-людина і звідки у нього надприродні здібності? Раніше це був боязкий, затюканий студент-інтелектуал, над яким потішалися однокурсники. Але після того, як Пітера Паркера вкусив павук, в його організмі відбулися мутації, які зробили його надлюдиною з супергеройскими талантами. Тепер він володіє різними бойовими мистецтвами, з спритністю павука стрибає по хмарочосах і лазить по стрімких стінах. Саме така Людина павук — герой фільму та ігри 3.

     Гра Людина-павук 3

    Дівчина, заради якої Людина павук згорне гори

    Після здобуття «павукового» дару, Пітер Паркер веде подвійне життя: в одній — він звичайний студент, в іншій — невтомний борець зі злочинністю. Щоб зберігати свій дар потай від людей, Пітер Паркер виходить на полювання у костюмі Людини-павука. Оскільки в повсякденному житті він звичайна людина, йому не чужі людські почуття. Одного разу Пітер закохується, і Мері Джейн стає його дівчиною.

    Викрадачі Мері

    Дізнавшись про кохання Людини павука до Мері, люті вороги супергероя вирішили скористатися його слабкістю, щоб знищити.

    Веном

    Це мерзенне істота з раси паразитів, що мешкають в космосі. Вони подібно зараженню вживаються в чуже тіло і смокчуть його життєву енергію. Під час цього симбіозу паразити обдаровують господаря суперздатності, а плату за це витягають адреналін. Так триває доки симбиот остаточно не вбиває тіла господаря.

    Однак симбиот Веном замість того, щоб виснажувати господаря, вирішив використовувати його в більш вигідних цілях. Це істота потрапила на Землю з космосу з костюмом Людини павука. Він навіть на час поглинув Спайдер-мена, випустивши назовні його агресію. Потім випадково симбиот Веном переселився в тіло Едді Брока, який ненавидів свого конкурента Пітера Паркера. З тих пір Веном (Едді Брок) одержимий бажанням знищити Спайдер-мена.

    Гоблін

    Норман Озборн — батько одного Пітера Паркера. Під час одного з експериментів з робототехнікою він надихався газом, що застосовуються для створення суперсолдат. Озборн отримав неймовірну силу і з'їхав з котушок. Лиходій-геній одягнув маску і назвався Зеленим гобліном. З тих пір він тероризує Нью-Йорк і веде постійні війни з Людиною павуком.

    Злочинець здатен лазити по стінах і вміє випускати для обстрілу вогняні кулі. Цей негідник відзначився тим, що викрав і вбив першу дівчину Спайдер-мена. Зараз він намагається другий раз втілити свій підступний задум.

    Гра Людина-павук 3: місія з порятунку коханої

    Гра зустрічає нас взбадривающей супергеройським музикою і заставкою, на якій застиг Людина павук в стрибку. Мимоволі відчуваєш, що потрапляєш у фільм або пригодницькі події коміксів і можеш особисто взяти в них участь в ролі легендарного супергероя.

     Гра Людина-павук 3

    У грі Людина-павук 3 наш герой став жертвою власних ніжних почуттів. Адже закохавшись у Мері, він вклав потужна зброя в руки своїх ворогів. Веном і Гоблін, які цілодобово не спали, підшукуючи спосіб дістати Спайдер-мена, швидко виявили цю слабкість. Вони придумали підступний план, як розправитися з ворогом за допомогою Мері. Тим більше що у Зеленого Гобліна вже був досвід у цій справі. Лиходії вирішили зловити Павука на наживку у вигляді Мері і викрали дівчину.

    Ваша задача в грі: допомогти супергероєві пробратися в їх лігво і врятувати Мері. Дії, як завжди, будуть розгортатися в кам'яних джунглях Нью-Йорка. У грі вам належить перебиратися по дахах. Щоб перелетіти з однієї на іншу, вам потрібно вхопитися за болтающуюся маятником на стіні жердину. Вашу місію будуть зривати обстріл Гобліна і нападу Венома.

    Керуйте Людиною павуком «Стрілками», для стрибків використовуйте «Пробіл». Вас чекає абсолютно божевільний по складності маршрут, який важкий навіть супергероєві.

    .