Гра Людина-павук 1 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Будь-фанат коміксів і ігор про супергероїв мріє перенестися в реальність свого улюбленого персонажа і пліч-о-пліч з ним погеройствовать в сюжетах, придуманих авторами. Якщо ви один з них, тоді запускайте гру Людина-павук 1 і здійсніть екскурсію по літопису мультяшних подій. У грі перед вами постануть 9 сюжетів, які треба відновити в цілі картинки, складаючи пазли. Цікаво проводите час за головоломками про Людину павука.

    Гроза злочинності: хто така Людина павук насправді?

    Нью-Йорские видання майорять сенсаційними фотографіями і репортажами про чудо-людину. В одних — Людина павук бореться з кровожерливим Доктором Восьминогом. В інших — ковзає по прямовисних поверхнях хмарочосів, рятуючи потрапили в пастку людей. В третіх — приборкує Пісочного Людини або протистоїть Зеленому Гобліну. Жителі в захваті від таких геройств. Хто ж він — їхній спаситель і благодійник, що стоїть на сторожі спокою міста?

    Від скромного студента до приборкувача світового зла

    Задля безпеки своїх близьких Людина павук ретельно приховує свою особистість. Для цього загадковий герой в грі одягається в маску і костюм. Нікому і в голову не може прийти, що в повсякденному житті вони навчаються, працюють, їздять у маршрутках з цією людиною.

    Раніше Пітер Паркер був підлітком-сиротою, які страждали від цілого букета комплексів і сторонившийся соціуму. Але одного разу доля зробила його в ранг супергероя. Після того, як Пітера вкусив генномодифіковані павук, у нього з'явилися надлюдські здібності. Він міг лазити по стрімких стінах, стріляти павутиною і т.д. Пітер став супергероєм Людиною-павуком і оголосив війну злочинності.

    Сюжети подвигів супергероя

    Барвисті картинки цієї гри присвячені людині, наділеній талантами павука. На них супергерой бореться з Веномом, рятує улюблену Мері, летить на ліанах з павутини по Нью-Йорку, щоб запобігти біді. У цій грі сюжети роздроблені на фрагменти і вам потрібно зібрати всі 9 пазлів, щоб відновити літопис подій про Людину павука. Перевірте, наскільки ви сильні в складанні картинок в грі.

    .