Гра Людина-павук 10

    Проходження

    Опис Гри

    Підшукуєте класну аркадну гру на спритність і швидкість реакції? Тоді запускайте цю цікаву гру на уважність і допоможіть героєві здійснити свою місію.

    Божевільний мегаполіс, в якому супергероєві нудьгувати ніколи

    Гра Людина-павук 10 малює нам світи жвавого мегаполісу, в якому життя б'є ключем цілодобово. Тут весь час щось відбувається і завдання Людини павука відчути недобре і запобігти біді. Гра починається з заставки, на якій супергерой ефектно сидить у центрі павутини на вістрі атаки.

    В кожному з левелів гра буде переносити нас в одне з містечок цього величезного міста. Відразу ми опиняємося в житловому районі між джунглів багатоповерхівок. Будинки та інші деталі добре промальовані (за це окреме спасибі розробникам, постаравшимся над графікою гри). Супергерой у своєму знаменитому червоно-синьому костюмі завис у павучої позі на павутині, закріпившись за трубу в самому центрі екрану.

    Сьогодні його місія в грі відрізняється від звичної. Не всі ж Людині павуку бігати за суперпреступниками вселенського розмаху. Бувають ще й побутові негаразди, які теж комусь потрібно запобігати. Можливо, Людині павуку і лінь займатися в грі такими дрібницями, але хто, якщо не він?!

    Сьогодні він взяв на себе місію вихователя. І не даремно! Група діточок, залишившись без нагляду дорослих, вирішила влаштувати змагання по скейтбордингу. Надивившись крутих трюків екстремалів, вони теж вирішили пограти в каскадерів. Малеча виїхала кататися на дошках на тераси верхніх поверхів багатоповерхівок. Якщо Людина павук не встигне їх вчасно підхопити, то вони впадуть і розіб'ються. Ваша задача в грі: вчасно навестися на малюка мишкою, щоб герой здійснив рятувальний ривок. Місію буде намагатися зірвати підступний Ящір. Не допустіть провалу! Життя дітей у ваших руках!

    .