Гра Новий Людина павук 2 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Гра Новий Людина павук 2 — цікавий пазл про подвиги Спайдер-мена для фанатів складання картинок. Здійсніть захоплюючу подорож по хроніками коміксів компанії Марвел.

    Супергерой і звичайна людина, уживаються в одній особистості

    Людина павук 2 — супергерой сучасності, ожилий в новій грі за мотивами коміксів і фільмів. Цей невтомний борець зі злочинністю однаково шанований і дітьми, і дорослими. Навряд чи знайдеться хтось, хто не чув про його подвиги легендарних.

    Особистість видатного персонажа створила американська компанія Marvel. Комікси про нього гриміли на весь світ. Потім естафету підхопили розробники фільмів, мультиків і ігор.

    Яка ж історія появи цього неординарного персонажа? Давайте заглянемо в його біографію. Пітер Паркер був невдалим, антигромадською молодим чоловіком, який страждав від комплексу неповноцінності і фобій перед прекрасною статтю. Забитого «ботаніка» в коледжі дражнили «книжковим хробаком». Загалом, герою не світило в житті нічого, крім невиразного існування.

    Гра Новий Людина павук 2

    Але одна подія повністю змінило його особистість і хід історії. Під час наукової виставки хлопця вкусив генномодифіковані павук. Під впливом його отрути у Пітера з'являється цілий букет «павукових» талантів. Він знаходить неймовірну силу, спритність, стрибучість, чуття, уміння лазити по прямовисних поверхнях. Пітер вирішує стати супергероєм і бере ім'я Людина павук.

    Щоб повною мірою розкрити свої таланти, Пітер винаходить спеціальний костюм і спорядження. Вдень герой веде життя звичайної людини, а вночі під покровом темряви, переодягнувшись в супергеройський костюм, виходить на полювання за злочинцями. Причому бореться Людина павук не зі звичайними вуличними злодюжками. Він веде бої з лиходіями вселенського розмаху, які теж, як і він, володіють надлюдськими здібностями.

    Вселенське зло, з яким новий Людина павук 2 в іграх кинув виклик

    За роки своєї супергеройським діяльності з якими тільки монстрами і лиходіями не зводила Людини павука доля. Кожен з них був кошмарнее і кровожерливішими іншого. Більшість суперлиходіїв так само, як і Людина павук, з'явилося в результаті дивного випадку. Тільки в доброму Пітера Паркера надздібності посилили добро, а в інших розбудили сплячу агресію і примножили задатки зла. Деякі з них поставили за мету свого життя знищити Людину павука.

    Серед найлютіших ворогів супергероя: Веном (космічний паразит, витягує соки зі своєї жертви), Зелений Гоблін (божевільний професор, вміє стріляти вогнем), Пісочний людина, жахливий Доктор Восьминіг і т.д.

    нова Людина павук 2: гра в одній команді з Месниками і Фантастичною четвіркою

    Супергероїв в незліченних коміксах компанії Марвел налічується безліч. Одні з них, як і Людина павук, в іграх боролися з силами зла, інші, навпаки, знайшли своє покликання в злодійстві. Оскільки кожен з них мав надлюдськими здібностями, то сили найчастіше були на рівних, тому поборникам добра було важко самотужки здолати лиходіїв. Щоб більше досягти успіху у війні зі злом і захист Землі, добрі герої часто об'єднувалися в одну команду. Людина павук теж періодично бився з ними пліч-о-пліч.

    У числі його сподвижників були такі знамениті герої, як Вартовий, Росомаха, Жінка-павук, Люк Кейдж, Залізна людина, Ронін, Капітан Америка і т.д. Їх команда здобула багато славних перемог і зробила масу великих подвигів. У цьому пазлі вам належить зібрати картини з їх участю.

    Гра Новий Людина павук 2

    По сторінках коміксів Марвел

    Ця гра досить оригінальна і відрізняється від звичних пазлів. В інших іграх перед вами на екрані з'являються розкидані в плутанині осколки, які потрібно переміщати, повертати, щоб зібрати в єдине ціле. Тут принцип гри дещо інший.

    Перед вами буде ледве различаемая картинка. Щоб отримати фрагмент, потрібно натиснути на червону кнопку меню в нижньому лівому кутку. Далі ви дивіться, куди на цьому чернетці підходить осколок. Знайшовши підходяще місце, примащиваете на нього фрагмент. Після цього можна отримувати наступний осколок і т.д., поки не зберете весь пазл.

    Вам відкриються хроніки героїчних баталій Людини павука і його команди сподвижників. Цікавої гри!

    .