Гра Догляд за кошенятами для дівчаток - доглядати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Дана гра про залицяння за котиками, пропонує вам вибрати собі одного з трьох малюків, які в свою чергу діляться на три найпопулярніші породи: Американська короткошерста, Персидська довгошерста і Сіамська кішка. В головному меню, ви побачите дівчину, у якої кілька кошенят, і вона хоче подарувати вам одного, якщо ви обіцяєте стати для нього люблячим і дбайливим господарем. Всі з них виглядають дуже привабливо і симпатично, і відразу закохують в себе свого майбутнього власника. Після вибору породи кошеня, придумайте йому ім'я, яке буде підходити до його типу.

    Потім, виберіть колір його шерсті і вічко. На цьому створення домашнього вихованця закінчується. Але йому потрібно ще дуже багато уваги і догляду, яких він чекає від вас. Завдяки простому інтерфейсу, де курсор виглядає як рука, ви зможете натискати, і перетягувати предмети. Приміром, щоб погладити кошеня, просто проведіть по ньому рукою, а для того щоб напоїти молочком, натисніть на пляшечку, і дайте йому. Загалом, нічого складного і незвичайного в управлінні немає.

    Геймплей і особливості гри про догляд за кішками

    Гра Догляд за кошенятами для дівчаток — це хороший спосіб знайти собі віртуального вихованця, який буде любити вас, а ви його. Грайте, мийте, годуйте, гладьте і робіть ще багато чого іншого що попросить ваш малюк. У міру того як ви будете просуватися по грі, ви відкриєте і деякі інші можливості, такі як, одягання і навіть фотографування кошеня. Таким чином, ваші досягнення збережуться на знімку, який можна перенести в комп'ютер і поділиться ним з друзями.

    Але на цьому гра про догляд за кошенятами також не закінчується. Адже є ще й інші кошенята, бажаючі вашої турботи і ласки. Виберіть собі нового вихованця, і зробіть щасливим і його. Грати безплатно на увазі те, що даний продукт побудований на флеш технології. Але це не завадило даній грі обзавестися гарною графікою з прекрасно промальованими персонажами і предметами, а також приємною на слух музики, здатної зосередити вас на ігровому процесі, тим самим відволікаючи від зовнішніх проблем.

    .