Гра Барбі 2 для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Головна мета цієї гри — допомогти гарній дівчині. Барбі чекає багато справ. Попереду — вечірка на роботі, зустріч з улюбленими подружками, побачення з Кеном, похід по магазинах. Що робити, коли на вулиці морози, а сніг валить пластівцями? Потрібно зробити все можливе для того, щоб вона виглядала не просто красиво, але і не захворіла. Адже як прикро буде скасувати всі свої плани і пролежати кілька днів у ліжку з температурою!

    Які речі знаходяться в гардеробі головної героїні? У грі Барбі 2 ти знайдеш будь-які кольори і абсолютно різноманітні фасони. Давай досліджуємо гардероб детальніше.

    Барбі, як усі дівчатка, дуже любить експериментувати із зачісками. На верхній полиці шафи ти знайдеш цілих 6 перук Тут є і довга стильна коса, і розпущене світлі локони, і стильні яскраві зачіски для найсміливіших.

    Вибираємо одяг

    Який светр або пуловер підійде краще? Якщо сьогодні героїня поспішає на зустріч з подругами, то одягни на неї яскраву і приємну кофту, а також стильні джинси. У шафі ти знайдеш більше 10 різноманітних кофт для будь-якого випадку життя. А якщо Барбі спізнюється на побачення з Кеном, то допоможи підібрати щось романтичне і витончене. Наприклад, спідницю. Коли настане день вечірки, то не забудь, дівчина дуже любить танцювати.

    Гра Барбі 2

    Тому потрібно вибрати не тільки теплі чоботи, але і витончені туфельки на змінку. Зверни увагу на ексклюзивні аксесуари на голову. Корона, бантик або обруч можуть не тільки доповнити образ, але і внести нотку чогось нового. Гра Барбі 2 для дівчаток навчить тебе поєднувати будь-які вбрання.

    Звичайно ж, без прикрас у грі нікуди! Героїня колекціонує різні сережки. Тому вибирай ті, які ідеально підійдуть під вбрання. Романтичні і ніжні квіти або стильні та ексклюзивні алмази? А якщо зимове сонечко буде засліплювати, то не забудь одягнути окуляри на свою подружку.

    Яку шапку підібрати? Все залежить від погоди. Якщо сьогодні на вулиці дуже вітряно й холодно, то одягни на Барбі шапку-вушанку, щоб зберегти тепло. А якщо зима радує теплом, то підбери інший варіант. Благо, гардероб дозволяє.

    Сумочки і клатчі — це улюблені аксесуари для дівчат. Гра дозволяє тобі підключити фантазію, і вибрати будь-який колір і стиль сумочці.

    Управління і мета

    Отже, ти розглянула всі речі в цій грі для дівчаток. Саме час вбиратися! Як відомо, це — улюблене заняття для багатьох прекрасних дам. Постарайся допомогти Барбі, адже вона так довіряє тобі. Як тільки ви визначитеся з нарядом, не забудь розглянути героїню з усіх боків.

    Гра Барбі 2

    Ти відправила дівчину на одну подію? Сподіваємося, її образ вразив усіх оточуючих. Нарешті, задоволена і щаслива дівчина повернулася додому. Але не забувай, що на цьому ваше спільне пригода не закінчується. Адже завтра настане новий день. А це значить, що потрібно надіти Барбі у щось нове.

    Чим відрізняється ця гра від інших «переодягалок»? Звичайно ж, головною перевагою є велика різноманітність в гардеробі. Це — продовження улюбленої гри для дівчаток. У минулій версії ти впоралася із завданням, і подарувала подрузі неперевершений стиль! Тепер вона знову потребує твоєї допомоги. Адже старий гардероб вже набрид, а створювати гармонійний образ із нових речей Барбі поки не вміє.

    Чому вчить дівчаток гра

    Такі переодевалкі дійсно допомагають дівчаткам. Ти навчишся поєднувати речі зі свого гардеробу правильно. Адже ти не хочеш носити одне і теж кожен день? Тоді приступай! Якщо хочеться похвалитися своїм стилем перед подружками в школі, то гра підкаже, як не вдарити в бруд обличчям, а дійсно стати наймоднішою.

    А батьки будуть пишатися дочкою, яка вміє красиво і правильно складати свої речі в шафі. Зверни увагу на гардероб Барбі. Бачиш, у дівчини все розкладено правильно? Спідниці, джинси, кофточки розташовані на плічках. Взуття акуратно вибудувана в ряд, а всі прикраси лежать на своїх місцях. Хочеш, щоб і твій шафа виглядав також?

    Адже ти не зможеш просто швидко знаходити потрібно річ, але і не витрачати час на те, щоб привести її в порядок! Тоді ласкаво просимо в гру Барбі 2! Вона навчить тебе всім премудростям для дівчаток. Фантазуй, насолоджуйся процесом і просто допомагай улюбленої героїні!

    .