Гра Барбі салон краси для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Проблеми на обличчі виникають з ряду різних причин. Неправильне харчування, зміна клімату, алергія на побутову хімію, домашніх тварин, стреси, переутомленность…

    Цей список можна продовжувати дуже довго. Ти хочеш чути компліменти від хлопців, бути найкрасивішою серед подруг? Тоді ласкаво просимо в світ краси і досконалості від Барбі. Гра Барбі салон краси для дівчаток — це справжня знахідка для тебе і твоїх подружок.

    Гра Барбі салон краси

    Думаєш, головна героїня тільки і робить, що присвячує своє життя красу? Зовсім ні! Вона багато працює, навчається, і іноді навіть не встигає зробити маску на обличчя або зробити шикарний макіяж. Але що робити, коли на носі важливий захід, а відображення в дзеркалі так і кричить: «Сиди вдома! Не треба нікуди ходити!». Збери всю волю в кулак, і постарайся виправити всі проблеми. Ти ж допоможеш Барбі?

    До важливої події, а саме вечірки в честь Дня Народження, залишилося всього кілька днів. Допоможи головної героїні усунути всі проблеми. Ви можете влаштувати салон краси прямо зараз і тут.

    Які процедури включає в себе гра

    Для початку тобі потрібно позбутися жахливих прищів на обличчі Барбі. Використовуй зволожуючий гель для дівчаток. У грі тобі потрібно діяти покроково. Після того, як ти змиєш гель звичайною водою, настане час чудес. Використовуй маску з діамантами, а потім — грязеву маску з кристалами.

    Бачиш, як особа Барбі стає більш світлим і чистим? Тепер акуратно і не поспішаючи видали всі прищі. Бачиш зміни? Ах так, дівчина дуже багато працювала, то запустила власні брови. Візьми пінцет і надай правильну форму брів. Будь обережна, адже ця процедура для дівчаток іноді супроводжується болем і неприємними відчуттями.

    Отже, обличчя чисте і світле. Але ж не вирушати дівчині на вечірку без яскравого макіяжу? Салон краси в грі допоможе тобі поєднувати губну помаду та іншу декоративну косметику правильно.

    Робимо макіяж для Барбі

    Але поговоримо про все по порядку. Гра Барбі салон краси дозволяє тобі зробити унікальну зачіску головної героїні. Вибрала? А тепер використовуй будь-яку з п'яти помад, яка ідеально підійде під колір сукні. Тепер використовуй пудру. Хочеш, щоб Барбі з салону краси вийшла з білосніжною шкірою? Чи може їй до лиця засмага? Спробуй використовувати всі варіанти, щоб підібрати найкращий.

    Гра Барбі салон краси

    У особливої уважності потребують очі. Які тіні підійдуть Барбі? Зелені перламутрові, блакитні, коричневі або рожеві? Постарайся правильно підкреслити найголовніше гідність своєї подружки. А тепер поговоримо про підводку для очей. Як ти думаєш, який олівець підкреслить форму очей?

    Будь обережна, адже один невірний рух і образ зіпсується. Фінальний етап — це туш для очей. Від природи Барбі має довгі і густі вії. Але ти можеш прикрасити їх стразами або просто підкреслити красу якісної тушшю. Обирай один з п'яти варіантів.

    Вчимося граючи

    Ну як? Ти позбавила Барбі від проблем, які так часто мучать дівчаток? Твій салон краси став справжнім порятунком? Саме час милуватися своїми досягненнями. У грі дівчина стала королевою вечірки! Подивися, як прекрасно гармонує яскраве сукні з однією бретелькою з ідеальною зачіскою і стильним макіяжем! Ти дійсно допомогла дівчині. Адже буквально за лічені хвилини вона перетворилася на красуню!

    Завдяки грі Барбі салон краси, ти пізнала деякі секрети, які просто зобов'язана знати кожна представниця прекрасної статі. Хочеш теж виглядати завжди на висоті? Пам'ятай,що тільки в грі таких успіхів можна досягти за кілька хвилин.

    В житті ж тобі доведеться витрачати багато часу на те, щоб щоденно чути компліменти від оточуючих. Якщо мама вже дозволяє користуватися косметичними засобами, то пам'ятай про використання очищувальних засобів і кремів в правильний час. Адже один засіб підходить для зими, а інша спрямована на зволоження шкіри в спекотну пору.

    А якщо ти не вмієш вищипувати брови, то також попроси ради в старших. Навчить користуватися тебе пінцетом мама, а якщо вона вважатиме за потрібне, то відведе тебе до справжнім професіоналам в салон краси, які допоможуть підкреслити всі достоїнства!

    .