Гра Одевалка русалки для дівчаток

    Проходження

    Опис Гри

    Довго плаваючи з океанських глибин, русалочка трохи втомилася і вирішила відвідати спа-салон. Тут вона відпочине в розслаблюючій атмосфері і подбати про свіжість своєї краси – в цьому їй допоможуть натуральні косметичні засоби. Гра Одевалка русалки для дівчаток містить також дизайнерська творчість – ви підбираєте відповідний костюм для ігрової героїні.

    У грі треба пройти чітку послідовність етапів. Спершу слід зайнятися особою русалочки. Для дівчаток, які грають у комп'ютерні салони краси, тут проводяться процедури будуть цілком знайомі – програма вказує, які інструменти брати, і як їх використовувати. Так наносяться поживні і очищаючі маски, выщипываются брови.

    Потім гра переходить до масажного відділу. У спину русалки втираються ароматичні масла, накладаються корисні для шкіри морські зірки. У наступній частині гри одевалка русалочки для дівчаток запрошує героїню в перукарський салон, де її волосся миються і розчісується. Тут також слід діяти за чітким вказівкам ігрової програми. І лише при виборі прикраси для голови ви самостійно приймаєте рішення, що взяти із запропонованих варіантів.

    А ось два останні етапи ігри дають вам свободу творчості. Тут ви вибираєте форму брів, чи колір очей, помаду, рум'яна, тіні для повік, відтінок русалчин хвоста, блузочку і інші елементи, звичні для віртуальних салонів краси та ігор одевалок.

    .