Гра Макіяж і догляд за обличчям для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Дівчина в цій грі помітила, як її обличчя почало поступово втрачати здоровий колір, на шкірі стали з'являтися прищики. Щоб виправити цю ситуацію, їй треба змінити звички в їжі, їсти більше свіжих фруктів, овочів, частіше гуляти на свіжому повітрі. Але перед тим, як гармонійний спосіб життя дасть ефект, було б непогано швидко усунути вже виникли проблеми. В цьому їй може допомогти Гра Макіяж і догляд за обличчям для дівчаток. Тут зібрано безліч сильнодіючих косметичних засобів, які буквально на очах знімуть бруднуваті нальоти, зроблять шкіру здоровіше.

    Щоб їх використовувати, досить клікати на баночки, зібрані в лівій ігровій панелі і наносити на обличчя дівчини відповідні маски. Очищаюча, зволожуюча і поживна субстанція знаходиться на шкірі зовсім недовго, а потім вона змивається потоками води з віртуального душа. Доглядати за обличчям дівчинки дуже просто – стежте за підказками ігрової програми і чіткості дотримуйтесь їх. Так ви не тільки зможете вчасно витирати клієнтку зручним рушником, але і будете знати, коли треба накладати на її очі скибочки ківі, яким інструментом выщипываются брови, а яким – видавлюються прищики.

    Коли завершиться догляд за обличчям, гра переміститися в косметичний салон і у секцію одягалки, де зовнішність героїні буде поліпшуватися з допомогою яскравого макіяжу та стильного одягу.

    Хороша косметика зробить обличчя більш виразними

    Персонаж гри Макіяж і догляд за обличчям для дівчаток постане перед вами в одному лише нижній білизні – вона готова до будь-яких змін своєї зовнішності і повністю вам довіряє. Ліворуч і праворуч від фігури розташовані іконки з категоріями дизайнерських коригувань. Клікаючи на них, ви будете перегортати всі доступні в грі платтячка, стилі зачіски, прикраси, типи косметики.

    Можливо, вам буде зручніше спочатку зробити макіяж для дівчинки. Відповідні іконки знаходяться в правій частині екрана. Натискаєте саму нижню, і тут же з'являється особливий олівець, виділяє брови яким-небудь кольором. Трохи вище розташовується туш для вій – після кліка показується спеціальна щіточка, яка сама собою виділить очі дівчини. Подібним же чином наносяться тіні для повік і губна помада. Щоб вибрати найбільш підходящий відтінок, вам варто спочатку переглянути всі присутні в грі варіанти косметики. Це робиться простими послідовними кліками. Запам'ятайте перший колір, і коли знову повернетеся до нього, зможете зрозуміти, що пройдений повний цикл.

    Гра Макіяж і догляд за обличчям для дівчаток

    Свобода дизайнерського творчості

    В лівій колонці зібрані іконки одягу (це і сукні та різноманітні костюми), зачісок (у дівчини змінюється колір волосся і їх укладання), дорогоцінного намиста (у комплекті з ними йде невеличкий браслет на зап'ясті), чудових сережок. Гра Макіяж і догляд за обличчям для дівчаток зробила своїм персонажем любительку походів по магазинах, тому одним з аксесуарів у неї стали пакети з покупками.

    По завершенні гри ви побачите, як дівчина виглядає в своїй затишній кімнаті, і зможете почати дизайнерське творчість заново.

    .