Гра фарбувати нігті для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Ти поки що не знаєш всіх премудростей манікюру? Як красиво нафарбувати нігті, як зробити все акуратно і вибрати відповідний малюнок? Що робити з ламкими нігтями? Гра Фарбувати нігті для дівчаток допоможе тобі розібратися. Звичайно ж, найкраще нова інформація дається людині на практиці.

    Твоя подружка прийшла до тебе в гості з великою проблемою. Після переїзду її руки стали виглядати просто жахливо. Стільки речей треба було зібрати, стільки всього зробити! Часу на манікюр просто не вистачало. Ти ж допоможеш їй впоратися? Адже вона плаче і навіть не знає, з чого почати роботу над нігтями.

    Підготовка до манікюру

    Отже, приступимо до оперативної допомоги. Для початку тобі потрібно стерти ватним тампоном залишки манікюру. Ти помітила, що нігті втратили свою колишню форму, а на кожному пальчику красуються уламки нігтів?

    Обережно підріж їх. Бачиш, як постраждала шкіра навколо? Наступним пристроєм потрібно акуратно замалювати зелену стрілочку. Повтори цю дію з кожним пальцем. Далі берися за пилочку для нігтів. Підпили нігті, точно також малюючи мишкою зелену стрілку.

    Гра Фарбувати нігті

    Тепер настав час приємних процедур. Руки твоєї подруги виглядають краще, але роздратування на пальцях не пішло. Для цього в грі є ванна. Занурте руки на кілька секунд, і ситуація виправиться. Відшліфуй кожен ніготь спеціальною серветкою. Далі за допомогою двох професійних приладів, ти можеш вирішити кутикули. Використовуй прозорий лак.

    Вітаємо, тепер ручка виглядає доглянуто і витончено. Але невже ти думаєш, що на цьому гра Фарбувати нігті припиняється? Звичайно ж, немає. Саме час підключати всю свою фантазію! Продовживши гру ти зможеш нафарбувати нігті будь-яким кольором або створити яскравий малюнок. Пам'ятай, що кожен колір має підходити під наряд або подія, на яку відправляється дівчина.

    Фарбуємо нігті

    І тільки основа, яку ти освоїла в грі, необхідна при кожному рішенні проблем з манікюром. До речі безбарвний лак чудово підходить для будь-якої події. Його можна використовувати завжди і скрізь. Це — справжня палочка-виручалочка для дівчат, які не встигають по кілька разів на тиждень оновлювати манікюр.

    Гра Фарбувати нігті

    Така розвага є дуже корисним для дівчаток. Саме завдяки ній, ти познайомишся з усіма пристроями, які використовують професіонали. Можливо ти бачила деякі з них у своєї мами, але не знала, що саме з ними робити? Тепер, завдяки цій грі, ти навчилася цьому мистецтву і зможеш надати ідеальний вигляд своїх рук.

    до Речі, далеко не всі дорослі жінки розбираються в таких приладах. Ти можеш зробити приємний подарунок мамі, подарувавши їй такий наборчик. Адже догляд за собою — це невід'ємна частина жінки будь-якого віку і будь-якої сфери діяльності.

    Користь чи шкода

    Такі ігри розвивають у дівчинках почуття прекрасного. Адже деякі забувають про красу пальців, присвячуючи весь свій вільний час підбору одягу чи зачіски. Макіяж тобі не потрібен, адже природна краса — це краще, чим можна похвалитися в твоєму віці. А ось догляд за нігтями ніхто не відміняв!

    Головна мета, з якою створена ця гра — дати можливість кожній бажаючій дівчинці запам'ятати послідовність необхідних дій. Якщо ти запам'ятаєш зараз, як правильно доглядати за руками, то в майбутньому зможеш тільки поповнювати багаж знань, та створювати кращі образи для своїх нігтів.

    Наприклад, ти зможеш малювати оригінальні тематичні малюнки (олені, дід мороз на новий рік або повітряні кулі на день народження). Пам'ятай, що такими знаннями повинна мати кожна дівчина. Тому приділити гідну увагу грі про те, як доглядати за нігтями.

    .