Гра Русалочка - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Навколишній світ сповнений таємничих загадок. Незважаючи навіть на те, що ми досліджуємо його вже багато століть, а сучасна наука володіє унікальними приладами та інструментами, все ж людство досі не знає всіх таємниць світобудови. Періодично робляться унікальні відкриття, що змінюють уявлення про матерії, енергії, живих організмах. А деякі аспекти Всесвіту залишаються зовсім не вивченими, загадковими.

    А ви вірите в русалок?

    Що вже говорити про Всесвіт, якщо навіть на нашій планеті є місця, куди не ступала жодна нога людини, ні сенсори його приладів. Наприклад, досліджено далеко не всі закутки дрімучих джунглів і не у всі поглиблення океанського дна проникали водолази. Цілком можна дозволити собі сміливі фантазування і уявити, ніби поруч з нами живуть чарівні істоти. Але тільки вони розсудливо ховаються від людей, які б тут же відправили їх в лабораторії.

    Тому якщо ви вірите в русалок, не варто відмовлятися від своїх уявлень. Звичайно, загадкові створіння з тілом людини і риб'ячими хвостами замість ніг можуть виявитися вигадкою – тільки задокументовані факти здатні незаперечно довести їх існування. Але все ж приємно буває уявити, як в прозорих морських водах поряд із зграйками строкатих риб пропливає прекрасна русалка. Можливо, вона шукає красиві перлини і мріє зустрітися з людьми!

    Гра Русалонька

    Сон на океанському дні

    Гра Русалонька знайомить нас з однією з фантастичних мешканок океану. Вона настільки втомилася, що задрімала на великому камені, в оточенні водоростей і цікавих рибок. Помилуйтеся красою русалочки і зверніть увагу на панель ігрових інструментів, розташовану в нижній частині екрана. Тут є іконки, змінюють зовнішність сплячої героїні.

    Клікаєте на будь-яке зображення і тут же з'являються приховувані за ним можливості. Так виходить змінити колір шкіри казкової дівчини. Натискаєте на іконку з тілом русалочки, і в нижній панелі з'являється набір таких же малюнків, але лише з різною інтенсивністю засмаги. Можна припустити, що якщо русалка плаває в тропічних морях, то її шкіра повинна бути темною. А якщо уявити, що вона мешкає на півночі, то виглядати вона буде світліше. Щоб активувати вибраний відтінок, досить один раз клікнути на нього – варто спробувати різні варіанти, щоб переконатися у правильності свого рішення.

    Крім цього, в грі русалонька може міняти свою зачіску. Після активації відповідних іконок на панелі інструментів з'явиться два ряди ікон. Нижній пропонує різні форми укладання, а у верхньому зібрані окраси для волосся. Всі вони виглядають чудово і ваш вибір швидше за все дуже сподобається героїні гри!

    Подивіться в очі русалочки!

    Коли ви тільки починаєте грати, русалочка лежить на дні із закритими очима, і тому ви не бачите їх райдужну оболонку. Але якщо перейти в меню вибору кольору очей і натиснути на один з пропонованих грою варіантів, казкова дівчина відкриє свої очі і почне боязко поглядати на вас з екрану. Підберіть такий колір райдужки, з яким її погляд буде максимально чарівним!

    Гра Русалонька

    Гра Русалонька містить деякі елементи аніме-мультфільмів, в яких зі зміною невеликий деталі особи героям надається якийсь емоційний вираз. Так і з ігровим персонажем – серед пропонованих варіантів помади є і різні форми рота. Природно, всі враження від дівчини зміниться, якщо замість щільно стиснутих губ ви активуєте широку радісну посмішку. Як і в інших розділах цієї гри одевалки, вам варто натискати на бічні стрілочки, щоб переглядати всі доступні можливості по зміні зовнішності героїні.

    Одна з найбільш значущих частин іміджу русалочки – це хвіст. Тому гра містить чимало альтернативних розмальовок для цієї частини її тіла. Ви можете зробити хвіст одноколірним, активувавши різні відтінки, або ж використовувати малюнок у вигляді кольорових цяток. В деяких варіантах на хвості присутні додаткові плавники.

    З одягу на героїні є тільки купальник, але гра Русалочка і для цієї речі підготувала кілька фасонів і забарвлень. Одевалка цікава ще і можливістю розкласти навколо морський дівчата дорогоцінні камінці, а поруч розташувати красивих рибок.

    .