Гра Іскорка поні: принцеса із Дружба це Чудо для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Сутінкова Іскорка — це головна героїня мультфільму «Поні: Дружба це Чудо». Знайомство з нею відбувається з самої першої серії серіалу, коли принцеса Селестія відправляє її в невелике місто Понивиль, де юна поні повинна навчитися дружити і дізнатися, що ж таке дружба. На самому початку мультфільму, його героїня може здатися дуже замкнута і нетовариська поні, яка повністю занурена в навчання і не помічає інших поні. Але після того, як вона перебирається в Понивиль і заводить перші знайомства, Іскорка стає більш товариською і розкутою, розуміючи, що їй потрібні справжні друзі.

    За характером, наша головна горіння дуже спокійна і врівноважена, але іноді трапляються зриви, коли вона злитися або навіть приходить у лють. Бувають у Сутінкової Іскорки і періоди смутку, коли вона ненадовго втрачає віру у своїх друзів, але, на щастя, вони швидко проходять, а з кожного з таких періодів вона отримує для себе дуже цінний урок. Дії всього першого сезону серіалу крутяться навколо його головної героїні, а в наступних сезонах в центрі уваги опиняються та її друзі.

    Гра Іскорка поні: принцеса із Дружба це Чудо розповідає про битву, що відбулася у понеділок, 26 епізоді 2 сезону мультфільму — «Весілля в Кантерлоте. Частина 2». Тут ви будете обороняти замок Кантерлот від злих істот використовуючи магію. Для цього, з допомогою мишки стріляйте по всьому породженням пекла і не давайте їм дійти до кінця екрана. Але кількість ваших магічних сил обмежена, так що намагайтеся не витрачати постріли даремно. Якщо ви не будете справлятися, то можете скористатися допомогою друзів, які викликаються кнопками від 1 до 5. Всього у цій грі про принцесу Іскорку у вас буде 10 життів, так що протримаєтеся якомога довше.

    .