Гра Бродилка Травень Літл Поні для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Принцеса Місяць — це один з найголовніших персонажів першого сезону мультфільму Дружба це Дива. Гра бродилка Травень Літл Поні розповість про пригоди цієї поні. У першому сезоні Місяць виступає в якості ворога головних героїв і намагається взяти під свій контроль чарівну країну Эквестрию. Однак ще давним-давно принцеса Місяць правила Эквестрией разом зі своєю сестрою багато тисяч років. При цьому Селестія займалася управлінням чарівною країною в денний час, а Місяць у нічний.

    Але одного разу, нічне принцеса зрозуміла, що таке правління несправедливо і в нічний час практично всі мешканці країни міцно сплять, а вона залишається на самоті. І тоді в її душі оселилася образа. Спочатку вона була зовсім невеликою, але за сотні років правління вона все збільшувалася і збільшувалася, в кінцевому рахунку поглинувши створення нашої героїні і змусивши її почати війну зі своєю сестрою Селестией. Війна була дуже важкою і довгою, але в кінцевому рахунку, Селестія з допомогою чарівних елементом гармонії здобула перемогу на своїй сестрою і відправила її на місяць.

    Дії мультфільму Травень Літл Поні відбуваються через тисячу років після знаменитого бою. У перших серіях першого сезону темна поні знаходить спосіб здолати магію накладену її сестрою і повернутися назад в Эквестрию, для того, щоб знову заволодіти країною. Але головні герої мультфільму за допомогою знову соборних елементом гармонії перемагають зло і кривда йде з душі їх супротивниці. Тоді темна поні розкаюється і просить прощення у своєї сестри. Селестія прощає її, після чого обидві поні знову починають правити країною в денний і нічний час доби.

    Геймплей гри бродилки про Май Літл Поні

    У цій грі вам треба побути темної поні в той час, коли вона ще не спробувала другий раз захопити Эквестрию і жила на місяці. Виявляється жилося їй тут зовсім несолодко, адже на цьому супутнику Землі були інші чарівні форми життя, з якими довелося боротися нашої героїні. І звичайно ви потрапите в саму гущу битви з дивними істотами нагадують за формою гриби, але розфарбованими у фіолетовий колір, мають набагато більший розмір, рот, очі і навіть дивну інсталяцію нагадує лазерну гармату, яка буде стріляти магічними зарядами.

    Так як це гра бродилка, то управляти персонажем ви зможете за допомогою стрілочок. Активні три кнопки — вліво, вправо і стрибати. Для того, щоб стрибати вище, вам потрібно спочатку розігнатися переміщаючись по блокам. Чим більше буде ваша швидкість, тим вище і довше буде стрибок. Крім того, ви не повинні забувати, що наша героїня Аликорн, а отже, вона може керувати магією. Для того, щоб скористатися магією в битві з фіолетовими грибами, вам потрібно натиснути на кнопку «V», після чого ви выстрелите білим магічним зарядом. Три постріли, точно потрапили в ціль знищити вашого ворога. Гра бродилка з Місяцем з Травень Літл Поні повинна сподобається не тільки любителям цієї героїні, але і всім фанатам мультфільму Дружба це Чудо. Пройдіть всі рівні і поверніться назад в Эквестрию.

    Управління:

    Стрілочки — переміщення і стрибати.
    При розгоні стрибок виходить більш довгим.
    V (російська «М») — стріляти магією.

    .