Гра Милий поні - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Якщо ви обожнюєте поні, любите мультфільм про друзів з казкової країни Понівілля, цікавитеся магією, тоді запускайте гру Милий поні і візьміть участь у долі головної героїні. Твайлайт Спаркл з допомогою магії підшукує собі чоловіка, допоможіть красуні не помилитися у виборі.

    Головна героїня гри Мила поні — юна принцеса–аликорн

    Сутінкова Іскорка або, як її ще називають, Твайлайт Спаркл — головний персонаж мультфільму про казкову країну Эквестрии «Дружба — це диво». Вона являє привілейований рід Аликорнов. Це єдині істоти, що володіють всіма якостями різних рас поні, що населяють Эквестрию. Аликорны мають крила і ріг і володіють містичними здібностями.

    Гра Милий поні

    Сутінкова Іскорка дуже талановита, тому стала улюбленою ученицею принцеси Селестии. З раннього дитинства вона старанно вивчає магію в замку Кантерлот. Але коли вона познайомилася з друзями поні з області Эквестрии Понівілля, то вирішила перебратися жити і навчатися в їх компанії. Разом з відданим дракончиком Спайком вона осягає таїнства магії і секрети дружби. Про свої успіхи і відкриття вона розповідає принцесі Селестии.

    Зовнішність Сутінкової Іскорки

    Милий поні відрізняється дуже ефектною зовнішністю. У неї великі виразні очі лавандового кольору і гордовито кирпатий носик. Забарвлення шерсті бузкового кольору, що нагадує сумрачное небо. Грива і хвіст Іскорки темно-сині, немов нічний небосхил, з строкатими пасмами фуксиевого і чорнильного кольору. Розумний лоб вінчає граціозний фіолетовий ріг. На стегні біля хвоста красується відмінна емблема — велика рожева зірка в оточенні дрібних білих зірочок. Від її способу віє таємничістю і магією.

    Характер Твайлайт Спаркл

    На початку сюжету героїня мультфільмів та ігор малюється нам зовсім асоціальною особистістю, що веде самітницький спосіб життя. Милий поні цілодобово гризе граніт науки, заточившись в бібліотеках серед гір книг і підручників. У неї зовсім немає друзів. Будь-які запрошення на вечірки вона відкидає. Загалом, справжня поні-черниця відлюдниця.

    Але коли одного разу за завданням принцеси Селестии мила Іскорка приїжджає в Понівілль, друзі поні заражають її своєю життєрадісністю і умінням веселитися.

    Гра Милий поні цікава тим, що в ній Твайлайт Спаркл проявляє себе вірним другом, готовим прийти на допомогу в біді. У милий поні прокидається бажання в грі брати участь у різних заходах: піжамної вечірці і т.д. Вона знайшла спільну мову навіть із зеброю з забороненого лісу.

    Її таланти планування та організаторські здібності співслужили гарну службу Понивиллю. Оскільки Сутінкова Іскорка дуже начитана і утворена, то скептично ставиться до різних небилиць. Незважаючи на самовладання, вона іноді буває дратівливою і піддається паніці.

    Також мила поні шалено любить читати, оскільки всі відповіді на свої «цікавості» знаходить у книгах. А ще вона володіє 25-ма способами магії і талантом телепортації.

    Гра Милий поні: ворожіння на судженого

    Незважаючи на свій науковий склад розуму, Сутінкова Іскорка не позбавлена романтизму. Іноді їй буває страшенно самотньо із-за відсутності коханого. Одного разу самотність настільки взяло гору над її романтичною дівочої натурою, що вона вирішила піти до ворожки і дізнатися свою долю.

    Гра Милий поні

    У грі ми бачимо, як Іскорка прийшла в салон магії до кішці-провидиці. На столі у ворожки варто чарівний куля і свічка, щоб зв'язуватися з духами і чаклувати. Цікава Іскорка говорить коту: «Зазирни в кулю і розкажи, хто стане моїм судженим». Але замість цього провидиця дістає в грі магічну книгу і пропонує конячці самої розгадати цю загадку. Тим більше, кішка знає, що Іскорка володіє вражаючим талантом до магії.

    Поні Сутінкова Іскорка розкриває книгу і бачить там таємничі знаки. Магічні комбінації знаків здатні викликати образи різних принців. Милий поні починає чаклувати. Виникають образи тільки розчаровують її — один качок, начебто Термінатора, інший схожий на дурного козла, третій — урод і т.д.

    Беріть справу в грі в свої руки. Натискайте за допомогою мишки на магічні символи. Експериментуйте до тих пір, поки не допоможете Іскорці начаклувати красивого аристократичного поні, якого гідна принцеса. Твайлайт Спаркл дуже розраховує на вашу допомогу!

    .