Гра Дружба це чудо: Дівчата Эквестрии боротьба за корону 2 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    У світі чарівних поні з мультсеріалу Дружба це чудо трапилася неприємність – під покривом ночі недобра конячка Сансет Шімер викрала дорогоцінну корону Сутінкової Іскорки. З цією дивовижною річчю Сансет пройшла через магічний портал, відправившись в світ людей. Але навіть в інших вимірах не виходить сховатися від наслідків злих вчинків! Відважна Сутінкова Іскорка проходить через чарівне дзеркало і починає пошуки корони. Гра Боротьба за корону показує, як поні завдяки силі магії перетворилася на дівчинку. Ви допомагаєте їй дослідити ігрові локації і виконувати різноманітні завдання.

    Добра Твайтл допомагає людям

    Сутінкова Икорка у вигляді симпатичної дівчини виявляється у школі і швидко втягується в тут відбуваються події. Героїні гри Боротьба за корону за корону потрібно якомога швидше відшукати королівське прикраса і таким чином повернути магічний захист, оберігає країну поні від усякого зла. Твайтл (як іноді називають Сутінкову Іскорку) прагне виконати всі завдання, які їй дають зустрічні люди. Для цього біля них треба зупинитися і завести розмову.

    Гра Дружба це чудо: Дівчата Эквестрии боротьба за корону 2

    Всі місії ігри пов'язані зі збиранням або розносом предметів. Наприклад, коли в школі виявили пропажу призових кубків, музичних платівок для балу і святкових нарядів, Іскорка тут же погодилася побігати по шкільних приміщень і відшукати загублені речі. Так само охоче дівчина виконує завдання за роздачу листівок чи особливих прикрас. Впоравшись з кожною місією, героїні слід повернутися до того персонажа, який давав завдання. Коли всі дії на рівні виконані, Сутінкової Іскорки треба бігти до виходу в наступну ігрову зону. Час для кожного етапу гри обмежена. Щоб отримати додатковий бонус, постарайтеся знайти в локації також і секретний об'єкт.

    Стати принцесою шкільного балу

    Гра Боротьба за корону поступово проводить вас крізь перипетії сюжетної лінії. Перед тим, як повернути магічне прикраса, всім поні, перетворилися в людей, треба зустрітися і об'єднати зусилля – добре відомо, що з друзями навіть складні завдання виконуються набагато легше, ніж поодинці. Потім Сутінкова Іскорка спробує отримати статус принцеси шкільного балу. Природно, досягнення цієї мети допомагає реалізувати основну ігрову місію!

    .