Гра Пінкі Пай: бродилки з поні: Дружба це Чудо для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Пінкі Пай є одним з головних героїв мультфільму Дружба Це Чудо. Ця поні має яскраво рожевим забарвленням і кучерявими рожевими волоссям. Така зовнішність відмінно передає її характер, адже Стусани — ця одна з самих веселих і життєрадісних героїнь. Основним родом діяльності є випічка найсмачніших в Понивиле кондитерських виробів, для продажу яких вона працює в магазинчику під назвою Цукровий Палац. Крім того, наша героїня займається організацією свят та заходів в Понивиле, намагаючись зробити життя кожного мешканця міста трохи веселіше.

    За характером, Пінкі Пай дуже товариська, що є повною протилежністю Сутінкової Іскорки, а також життєрадісна, любить грати з друзями і готова подружитися з кожним зустрічним. З самого раннього дитинства наша героїня дуже активна і непосидюча, з-за чого вона буквально не може всидіти на одному місці більше пари хвилин. Іноді непосидючість переходить всі межі і починає бути схожою на божевілля, але, на щастя, вірні друзі завжди повертають Пінкі Пай в її нормальний стан. Коли кучеряве смуги поні стають прямими — це означає що вона сумує або ввійшла в стан легкого божевілля.

    Цікавою рисою рожевої поні є її навик передбачати майбутнє. Цей навик є унікальним не тільки для земних поні, до яких належить героїня гри, але й навіть для аликорнов, не кажучи вже про единорогах. Правда даний навик не є якимись магічними здібностями, а скоріше схожий на дуже розвинуту інтуїцію, яка не піддається ніякому поясненню. Адже передбачення майбутнього відбувається через незвичайні і мимовільні рухи поні.

    Гра Пінкі Пай: бродилки з поні: Дружба це Чудо є захоплюючою аркадою виконаної в піксельному стилі. Ця аркада дуже схожа на старі ігри з приставок денді, так що не можна сказати, що графіка в ній буде дуже красивою, але незважаючи на погану графіку, гра вийшла дуже захоплюючою і підходить для будь-яких вікових груп. Найбільше ця гра сподобається дівчатам, адже тут розповідається про їх улюбленого персонажа.

    Геймплей гри про Пінкі Пай

    Метою бродилки по світу з мультфільму Дружба це Чудо буде збір смачних кексів, які спекла наша головна героїня. На жаль, під час транспортування все кекси прокидалися і тепер вам належить їх зібрати. Намагайтеся збирати все кекси жовтого кольору, набираючи якомога більше очок. А ось від солодощів зеленого кольору варто утриматися, так як вони на нетривалий час перетворять героїню гри в злегка божевільну. Також потрібно остерігатися прірв, впавши в які, рівень доведеться проходити заново. Крім того, слід побоюватися мух, які будуть віднімати ваше здоров'я. Після проходження кожного рівня, над кнопкою «play» буде показаний пароль доступу. Допоможіть Пінкі Пай пройти всі рівні і зібрати все кекси!

    .