Дівчатка з Эквестрии 2 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Обожнюєте мультик про героїв чарівної Эквестрии? Можете похвалитися відмінним смаком і підшукуєте цікаву одевалочку для дівчаток? Тоді запускайте гру Дівчинки з Эквестрии 2 і допоможіть Пінкі Пай вибрати для себе весільне вбрання на весілля.

    Казкові світи задзеркалля

    Після приголомшливого успіху мультфільму «Дружба — це диво» творці вирішили продовжити пригоди поні в серіалі «Дівчинки з Эквестрии». Захоплююча історія відразу ж стала сюжетом для багатьох ігор.

    Сюжет гри оповідає, що десь далеко-далеко в іншій реальності існує дивовижна країна Эквестрия. Населяють її чудові істоти: дракони, грифины, життєрадісні конячки і т. д. Всього в Эквестрии проживає чотири раси поні: єдинороги, пегаси, земні поні і аликорны. Як і належить будь-якій країні, в Эквестрии були свої правителі, політика, свята, регіони і т. д. Наші улюбленці з «Дружба — це диво» проживали в містечку Понівілль.

    Гра Дівчинки з Эквестрии 2

    Одного разу, коли друзі гостювали в Кришталевій Імперії, з магічного дзеркала вийшла поні-єдиноріг Сансет Шімер і викрала корону Іскорки. Без неї Эквестрии загрожує загибель. За наказом принцеси Селестии Сутінкова Іскорка в грі відправляється через чарівний портал на пошуки корони. В задзеркаллі вона потрапляє в паралельний світ, в якому її друзі поні виступають у вигляді людей. Іскорка і сама приймає образ дівчинки. Так починаються пригоди дівчаток паралельної Эквестрии в цікавій грі.

    Дівчина-мрія: Пінкі Пай

    Головною героїнею в цій весільної грі-одевалочке виступає наша давня улюблениця — Пінкі Пай. У зазеркальном світі Эквестрии в людському вигляді вона зберегла всі ті якості, якими володіла в образі поні.

    У грі Пінкі Пай — справжній феєрверк радості і веселощів, тому своєю життєрадісністю запалює всю компанію і часто виступає масовиком-витівником. Ця дівчина з Эквестрии має вроджений музичний дар, тому відмінно грає на різних інструментах і гарно співає. Для будь-якого випадку вона запросто складає відповідний мотив. А ще красуня непоправна ласун і фанатка різних розіграшів та ігор.

    На відміну від подружки Сутінкової Іскорки, вона береться пророкувати майбутнє на підставі забобонів. Пінкі Пай не може жити без друзів і постійно влаштовує вечірки для дівчаток в Эквестрии.

    Гра Дівчинки з Эквестрии 2

    Весільне вбрання для нареченої

    Гра Дівчинки з Эквестрии 2 перенесе нас у весільний салон. Романтична красуня Пінкі Пай, нарешті, зустріла любов всього свого життя. Казковий принц запропонував їй свою руку і серце і тепер в грі йде активна підготовка до весілля. Для Пінкі Пай, як і для будь-якої дівчинки, це найважливіша подія в житті, тому вона хоче виглядати в цей день особливо красиво.

    Тим більше, ми знаємо, яка Стусани фанатка моди і нарядів. В салоні такий великий вибір весільних суконь, аксесуарів і т. д, що Стусани просто розгубилася. Вона не знає, на якому вбранні зупинити свій вибір. Їй дуже потрібна ваша порада і допомога в грі. Підберіть фату, сукню, зачіску, туфлі, букет і т. д. Поекспериментуйте в грі з різними варіантами, поки не створите самий карколомний образ для цієї дивовижної героїні з Эквестрии. Вона повинна стати найкрасивішою нареченою!

    .