Гра Робити зачіски - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Любите возитися з волоссям? Знаєте толк в моді і стилі? Відчуваєте в собі покликання створювати зачіски? Мрієте відкрити власний салон краси? Гра Робити зачіски допоможе вам втілити заповітні мрії, надавши у ваше розпорядження перукарню, щоб ви могли займатися улюбленою справою.

    Юний перукар

    Головна героїня гри чарівна дівчинка Даша. Вона такий же захоплений перукар, як і ви. Мало не з пелюшок вона обожнює возитися з волоссям. Спочатку вона стригла ляльок, заплітала їм волосся в коси і робила зачіски.

    Потім дівчинка стала дивитися майстер-класи різних відомих стилістів. Не пропускала жодного показу мод, прочитала багато книг з перукарської майстерності. Навіть пішла в учні до одного модного перукаря, щоб навчитися поводитися з волоссям. Спочатку вона відточувала свою майстерність, роблячи зачіски рідним, знайомим, подружкам.

    Гра Робити зачіски

    Пізніше про таланти юної майстрині дізнався все місто. До неї стали ходити стригтися і робити зачіски різні люди. Загалом, ігри з волоссям тепер залишилися в минулому. Дівчинку чекала блискуча кар'єра модного стиліста.

    Даша мріяла відкрити власну перукарню, оскільки їй не подобалося мати начальників. Вона помітила, що в місті немає спеціалізованої перукарні для підлітків і дітей. Зазвичай батьки намагаються економити на стрижках дітей і роблять їм зачіски самі.

    Але Даша була впевнена, що її послуга буде дуже затребувана, оскільки дівчата з юних років відчувають непереборну тягу до краси. Даша взяла кредит і відкрила власний салон краси.

    Модний салон краси для просунутої молоді

    У грі Робити зачіски ми переносимося в нову перукарню Даші. Давайте відразу звернемо увагу на чудову, яскраву і барвисту графіку. Як раз те, що потрібно для дівчаток. Творці гри добряче постаралися, щоб ігрова перукарня була максимально наближена до реальності. Також вони забезпечили гру масою докладних інструкцій, щоб маленьким майстриням було легше грати. Всі дії по догляду за волоссям гравцеві потрібно буде виконувати мишкою. Дотримуватися інструкцій англійською мовою, правда, важкувато, але, в принципі, і так все зрозуміло.

    Але ми трохи відволіклися. Отже, Даша облаштувала перукарню своєї мрії. Вона продумала все до дрібниць, щоб було затишно і зручно клієнтам. Відразу в грі ми бачимо просторий хол, в якому за столом адміністратора Даша зустрічає клієнтів.

    Якщо майстриня зараз зайнята наведенням зачісок, то для клієнтів в холі встановлено зручні крісла, щоб вони могли почекати своєї черги.

    Обслуговування клієнтів

    Отже, у нас у грі Робити зачіски перший клієнт. Голубенькое хмарка показує, що вона бажає. Дівчина хоче, щоб їй вимили голову. Натискайте на неї мишкою і перетягніть в блакитне крісло перукарні. Знову клікайте на клієнтку і майстриня почне мити голову шампунем. Тепер рожева хмарка біля рота клієнтки Люсі показує, що вона хоче, щоб її підстригли. Затискайте дівчину лівою клавішею мишки і тягніть в рожеве крісло. Клацніть піктограму «ножиці» і майстриня у грі візьметься робити модну зачіску.

    Але спочатку потрібно визначитися, яка зачіска буде клієнтці до лиця. Зробити правильний вибір у грі допоможе спеціальна програма. Гортайте картинки на спливаючому мониторчике, поки не знайдете зачіску, яка сподобається клієнтці. Про це буде свідчити її посмішка. Тоді перукар відразу візьметься втілювати зачіску з картинки.

    Гра Робити зачіски

    Зросла кількість сердечок показує, що клієнтка дуже задоволена результатом. Тепер вона хоче, щоб її волосся бризкали лаками і т. д. Перетягніть дівчинку у зелене крісло. Зараз клієнтка підійшла до столу адміністратора і розраховується за зроблену зачіску. Ви заробили пристойно грошиків за відмінно виконану роботу. Допоможіть Даші в грі по вищому розряду обслуговувати клієнтів — і її перукарня озолотиться.

    Задоволена клієнтка розповіла про те, як ви з Дашею класно робите зачіски. На порозі ігрового салону 2 нових клієнтки. Не змушуйте їх чекати і швидше беріться за справу. Чим довше клієнткам доведеться чекати в черзі за вашої нерозторопності, тим більше буде наростати їх обурення. Про невдоволення свідчать спадні сердечка. Вас чекає по-справжньому захоплюючу розвагу.

    .