Гра Барбі показ мод для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Дівчатка дуже люблять прикрашати своїх лялечок у різноманітні одежинки. Особливо їм подобається одягати речі на прекрасну Барбі, адже для неї випускається безліч симпатичних суконь, сорочок, спідниць, кофтинок і інших нарядів. Ось тільки зібрати велику колекцію справжніх одежинок для реальної ляльки буває непросто, набагато легше завантажити гру-одевалку, в якій представлена найкраща дизайнерська колекція.

    Все, що залишається зробити, це скласти з доступних речей гармонійну композицію, яка буде підкреслювати природну красу Барбі.
    Лялька на ігровому екрані готова навіть до кардинальних змін у своїй зовнішності. Вона стоїть біля відкритого шафи, а в ньому зібрані предмети, які можна застосувати в образі Барбі.

    Про що гра

    Гра Барбі показ мод починається з таких фундаментальних речей, як коригування зачіски: Розкішні русяві кучері можна замінити на рівні світлі пасма, злегка кучеряве темні локони, коротку стрижку каре, довгі яскраво-руде волосся, або пишну і добре покладену темно-русяву копицю. Будь-яка з цих зачісок виглядає просто чудово, і кожна здатна стати основною для майбутнього образу.

    На тій же ігровій сторінці, що і перукарські інструменти, пропонується вибрати для ляльки панчішки. Тут є і цілком класичні моделі, на зразок білих з горизонтальними смужками, і вельми екстравагантні, як наприклад, прозорі з яскраво червоними сердечками, або чорно-білі, роблять Барбі схожою на Пеппі Довга панчоха.
    Завершивши цей етап гри Барбі показ мод, зверніть увагу на кнопки в нижній частині екрана.

    Розмаїття нарядів

    Клікнувши на праву, ви зміните речі в гардеробі. Тепер він наповнюється сукнями і костюмами. В обох відділеннях зібрані шикарні вбрання! З ними Барбі на показі мод викличе справжній фурор. Одне з суконь, біле, виконано у весільному стилі – бути може, лялечка планує стати найближчим часом нареченою?

    Інше, рожеве, навіює спогад про теплої весни – в ньому буде дуже приємно прогулюватися по зеленому парку, повним яскравих квіточок. Фіолетово-червоний наряд виглядає хоч і дуже яскраво, але все ж виконаний у діловому стилі. Барбі може одягнути його для походу в офіс або на бізнес-зустріч. Є тут і авангардні сукні, з нерівною спідницею або насиченими абстрактними малюнками.

    Гра Барбі показ мод

    Ігрова програма пропонує кілька вечірніх нарядів, придатних для світських раутів, презентацій або концертів. Так як Барбі показує моду для жінок різного віку, то на неї можна надіти і молодіжні костюми. Такі, як рожеві бриджі та чорна футболка зі стразами, чорна безрукавка і незвичайні рожево-чорні брюки, бузкове міні-спідниця і маленький топік.

    Знову міняйте набір речей в шафі, і так переходьте до останнього ігрового етапу. Тут на Барбі пропонується надіти дорогоцінні прикраси, дати їй в руку відповідну сумочку і взути їй на ніжки симпатичні туфельки або чобітки.

    Аксесуари для Барбі теж важливі

    Пробуйте різні сережки та намиста, щоб визначити саме ті, які чудово доповнять створений до цього образ. Прикраси дуже важливі для таких красунь, як Барбі, і вони надягають продумано – потрібно зберігати загальну гармонію стилю, а не прагне начепити на дівчину що-небудь максимально яскраве.

    Те ж стосується і сумочки. Вона несе подвійну роль. Насамперед, це місце для зберігання корисних дрібниць. Схоже, Барбі ще не знає, що носити з собою речі і зручніше, і корисніше в рюкзаку і прагне брати з собою модні сумочки. Тому аксесуар повинен бути красивим, поєднуватися зі всієї одягом.

    Гра Барбі показ мод

    При підборі взуття в грі Барбі показ мод можна пофантазувати про погоду на вулиці. Якщо там жарко, Барбі більше підійдуть легкі босоніжки. У холодну пору набагато краще взяти високі чобітки.

    Всі речі в грі одягаються на ляльку-модель дуже легко і так само легко змінюються. Досить підхопити предмет курсором миші і перетягнути його на фігуру Барбі. Він не тільки там затримається, але і прийме належне йому місце на тілі дівчини. Всього одне натиснення на кнопку в нижньому меню повністю роздягне лялечку, та дизайнерське творчість почнеться спочатку!

    .