Гра Теніс головами не на двох - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Перед вами чергова версія шалено популярної серії ігор про спортивні голови! Звичайно найбільш популярна і відома футбольна серія, проте розробники з компанії «mousebreaker» вирішили не зупинятися на досягнутому і розширила свою серію ще й на волейбол, баскетбол і теніс! Правда на жаль, якщо інші ігри цієї серії працювали в режимі «на двох», то в цій такого режиму чомусь додано не було. Важко сказати з чим це було пов'язано, але ми сподіваємося, що скоро з'явиться версія і з колективним режимом.

    Гра в теніс головами може похвалитися 12 бонусами, які будуть з'являтися прямо в повітрі над сіткою. Як ви вже помітили, на відміну від інших частин кількість бонусів змінилося в меншу сторону, однак додався новий, що дозволяє забити м'ячик не з двох, а з одного удару. У режимі кар'єри все як і раніше. Вам потрібно буде перемогти в 10 матчах, причому складність в кожним подальшому буде зростати. Нагорі розташувалося невелике меню, де ви зможете вибрати вигляд свого персонажа.

    Внизу ми також можемо помітити розділ досягнень, в якому вам буде доступно 10 досягнень. Виконайте їх всі і подивіться, що вийде! Геймплей в грі про тенісні голови має декілька особливостей, по-перше, порівняно з футбольної серією, тут ми бачимо сітку, по-друге, вашим завданням буде не закинути м'яч у ворота а зробити так, щоб він 2 рази торкнувся поля суперника! Рахунок йде до 7 очок! Примітно, що ви будете змагатися із справжніми зірками світового масштабу, нехай і виконаними в досить незвичайному стилі, так що готуйтеся до бою!

    Нудно не буде! Однією з найбільш важливих деталей буде те, що вигляд карти постійно змінюється і іноді на середині будуть з'являтися перешкоди, що заважають прольоту м'яча, враховуйте їх і коректуйте траєкторію, інакше це може закінчиться поразкою в матчі! І найголовніше — вірте у свою перемогу, тоді ви обов'язково зможете стати чемпіоном світу!

    .