Гра Скубі Ду на двох

    Проходження

    Опис Гри

    Скубі Ду і Шеггі завжди діють разом, поділяючи на двох всі свої забави і пригоди. Зараз ця дружна парочка потрапила в загадковий індійський храм. І шукають вони тут дуже незвичайний предмет – найбільш гострий у світі перець, з якого вони хочуть приготувати унікально смачний соус чилі.

    Ось тільки перчик захований десь у глибині будівлі. Будівельники храму добре подбали про те, щоб сторонні не входили в це приміщення, встановивши тут безліч небезпечних пасток. Іноді під ногами товаришів відкривається провал в підлозі, іноді на них зверху валиться острющий меч. Двох героїв гри, Скубі-Ду і Шеггі, не можна назвати сміливцями, та коли вони натикаються на чергову пастку, то сильно лякаються, і у них серйозно зростає шкала страху. Якщо вона досягне максимуму, ігрові персонажі просто втечуть, так і не виконавши своєї місії.

    Не допустити цього вийде продуманими діями. Гра Скубі Ду на двох наповнила віртуальний храм багатьма корисними артефактами. Вони підбираються героями і застосовуються для подолання небезпек. Чітких інструкцій по використанню знайдених предметів ви не отримаєте, тому доведеться напружити уяву, придумуючи для чого може знадобитися довга палиця, мотузку та інші речі. У різних ситуаціях треба застосовувати відрізняються артефакти – ви спочатку вибираєте відповідний предмет, гортаючи їх у верхньому меню, а потім активуєте його дію.

    .