Гра Смішарики на двох

    Проходження

    Опис Гри

    Смішарики прагнуть зберегти і поліпшити своє здоров'я, тому воліють рухливі ігри на свіжому повітрі. На цей раз ці мультяшні персонажі грають у волейбол. Виберіть собі героя і допоможіть йому набрати в матчі більшу кількість балів.

    Для цього треба не допустити торкання м'ячем землі на своїй половині поля. Проведіть героя вліво-вправо і давайте йому команду стрибати, щоб вчасно запускати м'яч на бік суперника. М'яч буде відбиватися, навіть якщо просто падає на голову одного з двох смішариків-спортсменів, але у стрибку можна поставити йому велику швидкість і направити в якесь певне місце. Кожне торкання м'яча землі на чужій території приносить вам одне очко. Переможцем матчу стане той, хто накопичить більше балів. Гра може тривати дуже довго – тут немає обмежень за часом і вам дається право припиняти турнір тоді, коли заманеться.

    Гра Смішарики на двох пропонує для парного режиму взяти собі або Бараша, або Їжачка. Коли ж обрана одиночна гра проти комп'ютера, то вам дістанеться Бараш. В меню налаштувань також вказується більш зручний метод управління своїм волейболистом (стрілки або кнопки WASD). А також вибирається місце проведення спортивного змагання: денний і нічний пляж, зелена галявина.

    .