Гра Соник на двох - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Гра Соник на двох пропонує битви різних знаменитих персонажів. Багато з них беруть участь у випусках ігрової серії про пригоди синього їжака Соника – тут є двухвостий лисеня Тэйлз, єхидна Наклза, їжачиха Емі, Шэдоу, кажан Руж, крокодил Вектор, жахливий лиходій-доктор Роботнік. Звичайно, в грі бере участь і сам Соник: в оригінальному вигляді, як роботизовані хутра, а також як прибув з майбутнього Срібний Соник. Крім них у битвах можуть брати участь герої інших класичних ігор: Маріо, Райдэн з «Мортал Комбат», інопланетний прибулець і гармата танка.

    Гра Соник на двох

    Якщо граєте в одиночному режимі, то вкажіть персонаж не тільки для себе, але і для комп'ютерної програми. Граючи на двох, Соніком та іншими героями треба керувати з однієї клавіатури. Перед початком битви вкажіть локацію – ці місця також взяті з популярних ігор.

    Битва на роботизованому пристрої

    Ігровим героям не треба показувати свою фізичну силу, щоб перемогти супротивників. Для битви їм дається унікальний апарат, здатний літати і наносити удари незвичайною зброєю. На ньому ви зможете вільно переміщатися по ігровому полю і навіть йти за його бічні грані – герой від цього з'являється з протилежного боку.

    Як і в інших віртуальних битвах, у суперників є шкала життєвої енергії, яку треба знизити, щоб узяти гору у поєдинку. Для цього треба не тільки намагатися наносити удари, але і не підставлятися під ворожі атаки.

    Нове озброєння і корисні артефакти

    Гра Соник на двох постачає б'ються героїв масою бонусних предметів – вони періодично падають зверху і для активації корисного ефекту треба їх підхоплювати. Серед предметів є аптечка, відновлює життєву енергію. А також багато видів зброї, від яких повністю перебудовується ігровий пристрій.

    Нове озброєння може діяти зовсім інакше, і вам слід звикнути до його особливостей. Наприклад, стандартний металевий шар, закріплений на ланцюгу, підходить для ударів зверху. А якщо з'являться обертові ножі, то для нанесення ними ушкоджень вам треба близько підлітати до супротивника.

    Щоб успішно грати в бою Соника, варто витратити час на тренування управління бойовим апаратом і вивчення доступних видів зброї. Корисно активувати режим «комп'ютер проти комп'ютера» — він схожий на мультик, в якому показується, як можна управляти ігровими героями.

    .