Гра Мортал Комбат 9 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Практично кожна людина, будь то це геймер або просто любитель ігрових продуктів, коли-небудь грав, або хоча б чув про популярному файтинг Мортал Комбат. Дана гра викликала чимало галасу в свій час, і зараз вона повертається в новому вигляді у вигляді дев'ятої частини. До того ж, для того щоб почати битися, вам не потрібно нічого завантажувати і купувати. Гра повністю безкоштовна і створена на флеш движку, що гарантує доступність і непогану графіку.

    Геймплей

    Як і раніше, гра Мортал Комбат 9 відноситься до жанру бійок, і дозволить вам відчути всі ті приємні відчуття від перемоги над супротивником. На самому початку ваших боїв, виберіть режим. Це може бути як стандартна аркада, так і режим практики. Після, вам доступно п'ять персонажів, серед яких: Nightwolf, Kitana, Sub-Zero, Noob Saibot і Kabal. У міру того як ви будете перемагати ворогів, будуть відкриватися й інші бійці, відомі з попередніх частин. Після вибору героя, слід налаштувати складність і деякі інші параметри, такі як показ здоров'я і доля (рівень). Існує одразу чотири режими: легкий, середній, складний і дуже складний. Спочатку краще вибрати легкий варіант складності, для швидкого ознайомлення з ігровим процесом і управлінням.

    Потім почнеться смертельна битва, в якій вам потрібно показати свою майстерність володіння клавіатурою, і вразити суперника суперприемами. Що ж стосується проходження гри Мортал Комбат 9, то, як і писалося раніше, присутні режими долі, всього їх три: новачок, воїн і майстер. Почнете ви природно з новачка, а просуваючись далі, відкриєте та інші. Саме проходження виглядає у вигляді стовпця, на якому розміщені декілька супротивників. Перемагаючи кожного з них, ви будете просуватися вгору стикаючись, кожен раз з більш сильним суперником. Уб'єте їх усіх, щоб відкрити додаткових персонажів, і інші приховані бонуси.

    Керування і цікавий особливості

    В цьому файтинг з серії Мортал Комбат управляти бійцем досить просто і комфортно. Рух здійснюється за допомогою клавіш стрілок. Удар ногою – клавіша D, удар рукою – клавіша A, щоб поставити блок затисніть кнопку S. Звичайно, присутні і суперпріеми, для виконання яких потрібно натискати певні комбінації. Але це вам краще дізнатися на власному досвіді.

    У цілому гра володіє гарною графікою, зручним управлінням, динамічною музикою, і природно тієї самої внутрішньою атмосферою, за яку всі так сильно люблять серію ігор Мортал Комбат. Вдалих вам поєдинків!

    .