Гра Бродилка з кішками для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    На чудове королівство кішок і котів опустилася густа темрява. Зла темна сила розкидала маленьких кошенят по різних куточках світу, а кішка-королева і зовсім зникла з території замку. Прислугу і жителів королівства охопила паніка і тривожні емоції. Всьому виною витівки таємничого смерчу, який посіяв хаос в котячому королівстві. Звичайні жителі і королівські персони котячого світу тепер живуть у страху та недовіри.

    Якщо ви хочете допомогти навести порядок і подолати хаос, знайти всіх кошенят і повернути королеву в замок, пройти крізь усі незгоди та негаразди, тоді гра Бродилка з кішками стане чудовим заняттям для захоплюючого проведення часу. В допомогу вам надаються знамениті кіт і кішка: Мімі, відома танцівниця королівства, яка володіє особливою силою подвійного стрибка; Лука, самий сильний і хоробрий кіт королівства, який здатний швидко пересуватися і наділений особливим даром — «сильної лапою».

    Для пересування по карті потрібно використовувати клавіші курсора. Для стрибка вгору застосовуйте клавішу «стрілка вгору», для присідання і повзання використовуйте — «стрілка вниз». Рівні і карти побудовані таким чином, що з кожним новим завданням збільшується складність проходження і зменшується заліковий час. Чим швидше ви проходите карту, тим краще стають ваші показники.

    Мімі і Цибулі можуть брати собі на спину по кілька кошенят — це дозволяє проходити рівні значно швидше. Перед проходженням маршруту огляньте карту і знайдіть мінімальний шлях руху для кота-рятувальника під вашим управлінням. У грі бродилки з кішками є можливість починати рівень спочатку без втрати історії попередніх рівнів. Тобто, можна проходити один рівень багато разів, зменшуючи час. Станьте найвідомішим рятувальником і допоможіть кішкам знайти спокій і мир у королівстві. І всі його пухнасті мешканці будуть вам вдячні.

    .