Гра Про кішок і кошенят

    Проходження

    Опис Гри

    Обожнюєте милих кішок і потішних пухнастих кошенят? Завжди хотіли завести собі чотириногого вихованця? Ця цікава гра про кішок і кошенят дозволить вам завести пухнастого улюбленця і оточити його турботою.

    Відразу на самому початку гри вибирайте собі милу кицьку по душі: з біленької, рудою, димчастою шерсткою. Як тільки ви принесли котейку в будинок, йому почали докучати настирливі мухи. Спритно перебити мухобійкою шкідливих комах. Тепер потрібно скоріше відмити кота, адже замазура весь брудний, тому і приваблює мух. Беремо губку і, затиснувши ліву кнопку мишки, намыливаем кошеня. Про ступінь завершення процесу показує помаранчева смужка вгорі над вихованцем. Скористайтеся душем, щоб змити піну з тварини.

    Кішка вся промокла і мяучит невдоволено. Швидше беріть рушник і ретельно витирайте шерстку. Потім, щоб зовсім насухо просушити, потрібно скористатися феном. З раннього дитинства кошенятам важливо чистити зуби в грі, щоб у дорослих кішок вони потім не хворіли. Тому, незважаючи на невдоволення тварини, беріться за чистку. Також підстрижіть нігті, розчешіть шерсть. Коли кішка в грі виглядає абсолютно доглянутою, беріться її наряджати. Приємної гри!

    .