Гра Барбі гонки для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Лялечка Барбі пробувала свої сили в різних заняттях і зараз вона вирішила стати гонщицею. Можливо, вона прагне показати, що і для дівчаток також можливо керувати автомобілями і мчати до фінішу дистанції по дуже складному дорожньому покриттю. Барбі вирушила в багатоетапне ралі по бездоріжжю. Все ж вона дозволила проявитися своїй жіночій натурі, і вибрала в якості трас дуже симпатичні і барвисті локації.

    Насолоджуйтеся навколишніми краєвидами і збирайте бонуси

    Гра Барбі гонки для дівчаток складається з декількох послідовних етапів. Траси відрізняються один від одного лише навколишніми пейзажами – ви зможете помилуватися чудовими деревами, вкритими імлою віддаленими горами, яскравими будиночками в затишних містечках.

    Гра Брби гонки для дівчаток

    Під стати локаціях в грі зроблені і бонуси. Лялька Барбі ганяє на машинці не просто так, а збираючи в шляху всілякі приємні предмети: сяючі зірочки, золоті монетки, різнокольорові дорогоцінні камінці, червоні сердечка. Ці об'єкти підбираються легко – достатньо Барбі проїхати на машині повз них, і вони тут же перемістяться в вашу ігрову скарбничку. За кожен підібраний предмет ви отримуєте бонусну нагороду. Очки нараховуються на ваш рахунок і додаються до кінця гри. Якщо ви зумієте показати гідний результат, поділіться ним з іншими геймерами, залишивши свої показники в загальній таблиці результатів.

    Слідкуйте за дорогою і безпекою машини!

    В гонки для дівчаток Барбі грає на необладнаних трасах. Адже вона не просто так насолоджується заміської поїздкою, а прагне розвинути свої водійські навички. Для цього дівчинка обрала кам'янисте бездоріжжя. Таке сміливе рішення ігровий героїні зажадає від вас активації геймерського майстерності – потрібно стежити, щоб рожевий кабріолет Барбі не перевертався на купині і успішно приземлявся на всі чотири колеса після запаморочливих стрибків на гірках.

    Траса в цій грі дуже нерівна. Навіть на прямих ділянках машина може зненацька підскочити і перекинутися, особливо якщо Барбі в гонці попередньо набрала серйозну швидкість. Приблизно те ж відбувається при в'їзді на пагорби і при спуску з них. Необережність в управлінні машиною призводить до спотворення на дах, швидкої втрати запасу цілісності автомобіля і передчасного завершення гонки для дівчинки.

    Так як навіть різкі зіткнення знижують важливий запас авто-здоров'я, вам слід завжди стежити за посадкою машини і регулювати рівновагу бічними стрілками. Це піднімає або опускає капот з багажником, щоб Барбі не отримувала травм і не ламала свою техніку.

    Гра Барбі гонки для дівчаток

    Іноді тиснемо на газ, іноді – пригальмовуємо!

    Крім регулювання нахилу, вам слід звертати увагу і на швидкість їзди. В деяких місцях треба тиснути на газ без перерви, а інакше автомобіль не отримає достатнього для прискорення перестрибування через небезпечний провал. В цьому випадку гра Барбі гонки для дівчаток завершиться неприємним падінням у прірву. Природно, запас авто-здоров'я моментально вичерпається і той же етап ралі треба буде починати спочатку.

    Інша ситуація складається, наприклад, на мостах з абсолютно гладкою поверхнею. Відсутність купин дозволяє машині Барбі мчати дійсно дуже швидко, і ця швидкість при виїзді на звичайну для цієї гри кам'янисту трасу може зіграти з вами злий жарт – автомобіль з розгону наскочить на вибоїну або крутий схил, чому він підлетить вгору, втратить рівновагу, перевернеться і зламається. Щоб подібного не трапилося, варто трохи пригальмовувати, коли відчуваєте, що Барбі в гонці їде дуже швидко.

    .