Гра Холодне серце з Ельзою для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Ельза є головною героїнею одне з найбільш популярних сучасних мультфільмів — Холодне серце. Крім мультфільму вона, як персонажа, з'явилася ще й у відомому американському серіалі — Якось у казці. Гра Холодне серце з Ельзою починається вже після закінчення мультфільму, так що для тих, хто не знайомий з його головною героїнею, варто дізнатися кілька подробиць з її життя і про її характер.

    Ельза — королева країни Эренделл, але головною її особливістю, за якою вона відрізняється від інших людей, є чарівна сила, що дозволяє управляти крижаний стихією і нізвідки створювати будь-яку кількість снігу. Коли Ельза була ще зовсім дитиною, вона дуже любила свою силу і пишалася тим, що відрізняється від інших людей. Однак після того, як під час гри з молодшою сестричкою, вона випадково використавши свою магічну силу поранила її, юна королева почала не тільки соромитися і боятися, але і ненавидіти свій дар. Із-за ненависті до себе і остраху пошкодити ще кого-небудь Ельза на 12 років замикається в своїй вежі і виходить від туди тільки під час своєї коронації.

    Пробудження

    Тільки от саме в цей день майбутня королева дізнається про те, що її сестра Анна, всього за один день знайомства, побралася з Хансом і тепер він теж може претендувати на трон. Зрозумівши, що її сестричку обдурили, Ганна злиться і знову втрачає контроль над своєю магічною силою, причому чаклунство стає настільки сильним, що все королівство Эренделл занурюється у вічну зиму.

    Гра Холодне серце з Ельзою

    Не витримавши того, що все таємне стало дійсністю і всі дізналися про її здібності, юна королева тікає з свого фамільного замку і йде далеко в гори, де з допомогою магічної сили вистоює для себе крижаний замок і наповнює його самими красивими речами, зробленими з чистого льоду. На цьому моменті і відбувається зав'язка мультфільму Холодне серце. Втікши з свого королівство, де вона постійно відчувала себе замкнених у клітці, Ельза вперше переживає почуття свободи, що п'янить її і дозволяє більше не боятися своїх сил, адже далеко в горах вона не зможе ними нікому нашкодити.

    Проте, незважаючи на втечу, у героїні мультфільму Холодне серце досі залишаються проблеми з контролем своєї сили, адже вона поки не здогадується, що ключем до управління її магічними здібностями є звичайна любов. Що стосується характеру королеви, то він досить незвичайний для героїв мультфільмів. Юна королева з вигляду дуже витончена, розумна, горда і навіть трохи жорстока, але при цьому не позбавлена чарівності й краси. Але в подальшому з'ясовується, що все це виявляється маскою, а насправді дівчинку поглинає страх і ненависть до себе. Вона дуже нерішуча, боїться стати страшним монстром і нашкодити своїм близьким. Саме за характер Ельзи мультфільм і удостоївся захоплених відгуків критиків.

    Про що гра Холодне серце з Ельзою

    З головною героїнею ми познайомилися, а тепер можна познайомитися і з самою грою. Дії гри відбуваються вже після подій мультфільму, так що ви можете бути впевнені, що королева зараз вже щаслива і без проблем контролює свої здібності. Наша улюблена королева вже давно зустрічається з дуже славним хлопцем, який ось-ось повинен зробити їй пропозицію. Але для цього, як сама дівчина, так і її хлопець, повинні бути чарівні. І сьогодні саме ви станете їх стилістом, який допоможе не тільки з підбором одягу та аксесуарів. Причому робити все це ви будете під приголомшливу російську музику з мультфільму Холодне Серце. А саме під знамениту пісню «Let it Go» перекладену на російську мову.

    Гра Холодне серце з Ельзою

    Гра про Холодне серце з Ельзою дозволяє всім дівчатам вибрати наряд для Ельзи і майбутнього короля Эренделла. Почнемо з дівчини. Для початку їй потрібно буде вибрати макіяж. У грі доступно 6 різних варіантів тіней, помади, туші і румянов. Поберите ту косметику, яка на вашу думку краще підійде для головою героїні. Потім потрібно буде підстригти і укласти волосся, для цього виберіть одну з двадцяти зачісок. Всі зачіски будуть дуже йти дівчині, але потрібно підібрати найкращу. Далі вас чекає нелегкий підбір суконь, колготок, туфельок, сумочок, квіточок, рукавів, коштовностей та інших аксесуарів. Ну і наостанок, ви зможете вибрати локацію, де відбуватимуться ігри. Потім вам належить змінити зовнішність хлопця, підібравши йому відповідну зачіску, макіяж і одяг.

    .