Гра Скубі Ду: Бродилка

    Проходження

    Опис Гри

    Гра Скубі Ду: Бродилка запрошує на справжній рай для собак. Тут вся локація усипана смачними кісточками і псу з популярних мультиків залишається тільки підхоплювати їх, забираючи в свою скарбничку. Все ж у грі не обійшлося без небезпек – то і справа в землі зустрічаються провали, падіння в які перериває фантастичний забіг Скубі. А йому так хочеться накопичити якомога більше кісток! Щоб пес не звалився у прірву, ви даєте йому команду стрибати. І направляєте курсором миші вперед-назад, щоб той прискорювався або сповільнювався, у залежності від ігрової ситуації.

    Чим далі пройде в бродилки Скубі Ду, тим складніше виявляється його місія, але і тим більше кісток він може зібрати. На землі все частіше зустрічаються дірки, а платформи виявляються більш вузькими. Через певні проміжки дистанції буде збільшуватися швидкість Скубі, а чим швидше він біжить, тим легше йому впасти в безодню. Крім того, в локаціях почнуть зустрічатися супротивники. Це персонажі з інших мультиків і зіткнення з ними небезпечно для ігрового героя. Щоб знешкодити трапляються по дорозі істот, їм треба стрибати на голови.

    Незабаром крім основного рівня землі в грі з'являться висять платформи. На них варто встрибувати, щоб зібрати ще більше кісток. Періодично там зустрічаються особливі бонусні вкусняшки, що дають Скубі Ду один мега-високий стрибок. Як правило, у височині його чекає велике скупчення кісточок. Все ж у бігу з високим опор є і небезпека – коли вони закінчуються, ви не відразу бачите провали в землі, і Скубі ризикує несподівано провалитися вниз.

    Для успішного завершення гри треба добігти до кінця дистанції. У цьому допомагають проміжні контрольні точки.

    .