Гра Стрілялки на 2 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Комп'ютерні ігри практично завжди показують війни і перестрілки в спрощеній і забавної формі. Стріляючи по ігровим персонажам ми не бачимо їх страждань, не відчуваємо, скільки горя приносять їх смерті рідним і близьким. А гра Стрілялки на 2 і зовсім зробила своїх героїв невразливими до вогнепальних поранень. Ви можете скільки завгодно потрапляти в супротивників або підставляти свій персонаж під чужі влучні постріли, і це не забере у них ні краплі життєвої сили. Але це не означає, що герої гри безсмертні! Бої проходять на кінцевих опорах, за межами яких простягається небезпечна прірва. Кулі виштовхують б'ються чоловічків з їх позицій, і падіння в безодню призводить до загибелі. Саме в такому зіткненні ворогів і полягає основна мета гри.

    Режим кампанії і одиночної битви

    Режим послідовної кампанії виходить проходити удвох з другом – просто додаєте на старті місії новий персонаж, і отримуєте надійну підтримку. На кожному етапі гри треба виконати певну місію. Найпростіше завдання полягає у вбивстві свого супротивника певну кількість разів. Крім цього будуть і інші умови перемоги. Наприклад, досягнення зазначеного рівня розвитку зброї. Підвищення рівня відбувається після вбивства ворога.

    Кампанія складається з безлічі етапів. Це дуже цікавий режим для тих, хто прагне скуштувати всі присутні в грі локації і умови досягнення успіху. Проходячи кампанію, ви добре розвиваєте віртуальні бойові якості і задовольняєте свою пристрасть до військового азарту. Надивившись на разлетающуюся кров, можна уявляти собі, як це виглядало б при стрільбі в справжньої людини – таке найпростіше вправа для розуму всерйоз відверне геймерів від участі в жахи реальних перестрілок!

    Гра Стрілялки на 2

    Крім кампанії грати в стрілялки на 2 можна в режимі одиночної битви. Тут можна вручну настроїти різні установки битви, аж до того, скільки смертей дається персонажам перед остаточним програшем в перестрілці. Гра пропонує активувати будь-яку з доступних локацій і залучити в битву до 4 бійців. Вони можуть битися поодинці або в командах.

    Для кожного персонажа можна налаштувати зовнішність, змінивши колір шкіри, надівши капелюх або сорочку. Крім цього в налаштуваннях героїв вказується застосовується ними стандартний стовбур, а також активується додаткову перевагу, начебто збільшеної обойми, крім швидкості або стрибка.

    Не забуваємо збирати артефакти

    У перестрілці треба використовувати всі можливості залишитися на щільному опорі і виштовхнути ворогів за її межі. Коли ваш персонаж виявляється в стороні від платформи, у нього все ще є шанс врятуватися. Для цього використовується підскік в повітрі. Ваші постріли можуть виявитися значно більш небезпечними для противників, якщо застосовувати поліпшені стовбури. Вони з'являються в ігрових локаціях випадковим чином, у вигляді коробок з патронами. Так в руках героїв виявляються снайперські гвинтівки, дробовики, автомати.

    Крім стандартної стрільби можна виштовхувати супротивників вибухами динаміту. Треба тільки пам'ятати, що вони діють і на вашого персонажа. Серед артефактів гра Стрілялки на 2 дає і незвичайні надсили, ніби прискорення переміщень, літального турбо-ранця, оборонного щита.

    .