Гра Стрілялка на двох проти зомбі - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Гра Стрілялка на двох проти зомбі пропонує зануритися в напружену битву з агресивними дохликами. Вибирайте тип поєдинку, місце його проведення та запускайте в атакуючу вас нечисть розсипи смертельних куль.

    Боротьба за життя героя

    Зомбі зазвичай показуються нерозумними істотами, що не мають жодної іншої мети, крім як напад на живих людей і поїдання їх плоті. З такими ж супротивниками вам належить битися і в цій грі – опинившись в локації, ви дуже скоро побачите, як віддалення наближаються групки дохликов. Їх страхітливе гарчання не віщує нічого доброго! І дійсно, єдиним їх устремлінням буде напад на ігрового героя і вбивство його.

    Гра Стрілялка на двох проти зомбі

    В ідеальному світі все живе в світі і гармонії. Люди поки що тільки прагнуть до створення ідеального суспільства. А вже коли людина опиняється серед злісної нечисті, йому найчастіше доводиться грати за їх правилами, використовуючи всі доступні засоби для збереження життя. Те ж роблять і персонажі гри Стрілялка на двох проти зомбі. Добре, що вони не відправляються в настільки небезпечні пригоди без озброєння – у ваших героїв є вогнепальні стовбури, здатні дати гідну відповідь на агресію мертвяків.

    Зомбі в грі зроблені дуже потужними. Їх мертві і жваві магічною силою тіла здатні витримати кілька прямих влучень із стандартного пістолета. Щоб знищувати нечисть ефективніше, варто підбирати з'являються в локації коробки з патронами. Так у героя може з'явитися навіть автомат і потужна гвинтівка, якими вбивати зомбі набагато легше. Так як гра буде поступово ускладнюватися, а кількість патронів для класних стовбурів серйозно обмежена, їх варто використовувати тільки в дійсно напружених ситуаціях. Для перемикання між доступними зброєю треба натискати кнопки-цифри на клавіатурі.

    Різні стилі гри відрізняються локаціях

    Перед тим, як ви потрапите в жахливу криваву стрілянину, гра запропонує вибрати місце, в якому будуть розгортатися події. Локації відрізняються один від одного розміром і наявністю додаткових об'єктів – перегородок, стовпів, будівель... Це щільні предмети, тому граючи, ви зможете використовувати їх як барикаду або безпечний шлях до відступу.

    Варто розуміти, що одне і те ж скупчення перешкод здатне стати підтримкою в грі або ж смертельною пасткою. Так як зомбі атакують героїв великими групами, не завжди виходить швидко їх знищити і часто доводиться відступати на безпечне віддалення. А якщо для перестрілки вибрано місце з вузькими проходами, то при відступі ви можете натрапити на іншу групу мертвяків.

    Гра Стрілялка на двох проти зомбі

    Перегородки відіграють позитивну роль, коли вам треба захиститися від вогняних атак червоних зомбі-чортів. Ці створіння набагато більш небезпечні, ніж звичайні дохлики – здатні витримати більше куль і атакувати героя з дальньої відстані. Інші зомбі починають знижувати здоров'я персонажа тільки при безпосередньому контакті з ним.

    У багатьох локаціях ви побачите бочки з вибухівкою. При правильному їх використанні можна буде миттю знищити безліч ігрових суперників – стріляйте в них тоді, коли навколо накопичиться багато дохликов.

    Три режими і чотири ступені складності

    Гра Стрілялка на двох проти зомбі містить одиночну місію, в якій геймер сам протистоїть зомбі-армії, режим кооперації, в якому два гравці б'ються разом, утворивши дружну команду, а також «смертельний поєдинок», де геймерам пропонується виступити один проти одного.

    Ігровий режим вибирається в основному меню. А от щоб встановити нову ступінь складності (новачок, середньо, експерт, нічний кошмар), слід клікнути на слово options (опції) у вікні вибору локації і підбору зовнішності персонажів.

    .