Гра Шрек 2 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Якщо ви любите віртуальні розмальовки, вам швидше за все сподобається гра Шрек 2. У ній зібрано відразу шість картинок, що велика рідкість в таких іграшках. При цьому всі зображення дуже добре промальовані, мають безліч дрібних деталей. Радує рясна, але не надмірно роздута колірна палітра. А також наявність серед ігрових можливостей «наклеювання» забавних стікерів. Всі зображення цієї розмальовки взяті зі сцен популярного мультфільму Шрек 2.

    Дивні і смішні пригоди зеленого обме

    Ви ж знаєте, хто такий Шрек? Це велетень-людожер. Таких в старовинних західно-європейських казках називають ограми. Ось тільки Шрек на ділі виявляється зовсім не злим! У першому мультику показано, що він лякає людей тільки для того, щоб ті залишили його в спокої і не заходили в тихе болото, де стоїть будинок Шрека. Таке бажання зустрілося з протидією злісного правителя тамтешніх місць, направив в дрімучі ліси безліч казкових істот – лорд Фаркауд вислав їх подалі з свого міста. Щоб позбутися непрошених гостей, Шреку довелося відправитися на порятунок принцеси Фіони. За дивовижним збігом вона виявилася зачарована незвичайним закляттям і регулярно перетворювалася в обме. Зустрівши свою любов, вона позбулася зміни способу і остаточно стала... Якщо ще не знаєте ким, дивіться перший мультик про Шрека!

    Гра Шрек 2

    Підступний суперник і його матуся-чаклунка

    На початку мультфільму Шрек 2 показується веселе життя Шрека і Фіони. Але вона виявилася перерваної поїздкою до батьків дружини. Вони живуть в Тридев'ятому королівстві і подружжя вирушили туди разом з вірним другом, промовистою Ослом. У королівському палаці вони зіткнулися з безліччю проблем. З'ясувалося, що король і королева зовсім не очікували, що їх дочка вибере в якості чоловіка зеленого велетня. Особливо протистояв цьому батько Фіони.

    Потім стало відомо, що на руку Фіони претендує ще один хлопець, Прекрасний принц. Це він повинен був звільнити принцесу, щоб жити потім з нею, як у казці. Але Прекрасний просто запізнився і зараз намагається повернути втрачену можливість проникнути в королівську сім'ю. Йому в цьому всіляко сприяє матуся-чарівниця, фея-хрещена. Використовуючи свій вплив вона шантажує короля – адже йому є що приховувати про своє минуле.

    Батько Фіони настільки збожеволів, що навіть спробував найняти вбивцю для свого зятя. На щастя Кіт у чоботях, який взявся за це замовлення, провалив завдання і став вірним другом Шрека. Підступи феї-хресної не припинилися. Вона вдало скористалася планом Шрека, викрав з її фабрики унікальне зілля перетворення. Чарівниця обдурила Фіону, представивши їй Прекрасного принца, як перетвореного Шрека. Природно, справжній огр намагається запобігти розриву з принцесою. Щоб перешкодити злий хрещеною, йому на допомогу приходять друзі з інших казок.

    Мультфільмів про Шрека мають чудову особливість – на відміну від багатьох інших проектів з численними випусками, вони в кожній новій частині залишаються такими ж цікавими, як і в попередній. Автори тішать глядачів захоплюючими сюжетами і іскрометним гумором.

    Фарбуйте з творчою фантазією!

    Гра Шрек 2 пропонує наповнити віртуальними фарбами чорно-білу сцену першої зустрічі Осла, Шрека і Кота в чоботях, сімейне фото обме і принцеси Фіони на тлі їх болотного будинку, картину з відпочиваючими Шреком і Ослом, розваленими на тлі Тридев'ятого королівства. Ви також побачите, як пара головних героїв радісно біжить по лісі, як Кіт у чоботях демонструє майстерність фехтувальника, а Фіона показує бойовий прийом.

    Гра Шрек 2

    Фарби зібрані в нижній частині ігрового екрана. Клікаєте на будь-який колір курсором-пензликом, а потім наносите його на малюнок – фарба заливає обмежені області зображення. Деякі особливо дрібні деталі дуже зручно розфарбовувати з активованою опцією збільшення. Як і інші ігрові кнопки, вона розташована у верхньому меню. Там же є кнопки виклику стікерів і друку готової картинки.

    Прикрашаючи фігуру Шрека і його друзів, зовсім не обов'язково повторювати стандарти, використані в мультику. Може вам хочеться побачити обме не зеленим, а фіолетовим? Які кольори ви б використали для сукні Фіони, якби самі малювали мультфільм Шрек 2. Гра дозволяє реалізувати всі фантазії про зовнішність мультяшних персонажів. А скориставшись кнопкою рестарту, ви швидко зітрете всі кольори і зможете почати розмальовку заново.

    .